INSCRIPCIONS ONLINE TANCADES

Trail “Anar-hi Anant” 2024

La 12a Trail Anar-hi Anant 2024 tindrà un recorregut de 25 km aproximadament.
INFORMACIÓ GENERAL

DIES: 25 de febrer del 2024.

LLOC DE SORTIDA I ARRIBADA: Pavelló de Bonmatí

HORARI DE SORTIDA: De 8 a 9h.

QUILOMETRES:  25 km (aprox.).

INSCRIPCIONS: 

Inclou obsequi, avituallament i esmorzar a l’arribada.

Per internet (10 euros):

  • Entre el 22 de gener i el 22 de febrer del 2023.

Presencialment (12 euros):

  • El dissabte 24 de febrer, de 17 a 19 h, al Centre Cívic de Bonmatí.
  • El mateix dia de la prova, a partir de les 7 h, al punt de sortida.

RECOLLIDA DE DORSALS:

  • El dissabte 24 de febrer, de 17 a 19 h, al Centre Cívic de Bonmatí.
  • El mateix dia de la prova, a partir de les 7 h, al punt de sortida.

Respecteu les mesures establertes per prevenir els contagis de covid.

Més informació al Reglament.

IMPORTANT: La inscripció obliga a l’acatament del Reglament

Reglament 12a Trail (25km) “Anar-hi Anant” 2024

Les presents normes de participació obliguen tots els/les participants de la TRAIL ANAR-HI ANANT i eximeixen l’organització de qualsevol responsabilitat.

PRESENTACIÓ

 La cursa TRAIL és una prova atlètica de muntanya no competitiva –no hi ha classificacions oficials ni premis– que té per objectiu donar a conèixer, al llarg d’aproximadament 25 km, racons naturals de singular bellesa de l’entorn de Sant Julià del Llor i Bonmatí. 

Està organitzada per l’Associació Anar-hi Anant de Bonmatí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Julià del Llor i Bonmatí i el Consell Esportiu de la Selva, del Consell Comarcal de la Selva, i també nombroses persones del poble pertanyents a diferents entitats del municipi. 

PARTICIPANTS 

Hi podran participar totes aquelles persones que ho desitgin majors de 18 anys. 

En tractar-se d’una cursa per muntanya, amb desnivells, serà imprescindible estar ben preparat físicament i portar l’equipament idoni per a aquest tipus de proves. 

L’organització no es fa responsable de la manca de preparació adequada per a la prova ni dels accidents que es puguin produir, si bé vetllarà per tal d’evitar-los. 

El nombre total de participants entre la Trail i la Marxa Popular Anar-hi Anant queda limitat a 1.500 persones. 

DATA 

La prova se celebrarà el 25 de febrer de 2024. 

SORTIDA I ARRIBADA 

La sortida serà de 8 h a 9 h, al pavelló de Bonmatí (al costat del camp de futbol). 

L’arribada serà al mateix lloc i l’hora límit serà les 14 h. 

L’organització no assegura avituallament ni assistència a tota persona que no compleixi aquest horari. Igualment, l’esmorzar de l’arribada no se servirà abans de les 9:30 h. 

INSCRIPCIONS 

Les inscripcions es podran fer: 

– A la pàgina web de la marxa, www.marxabonmati.com, en l’apartat Inscripcions, omplint les dades personals necessàries i abonant la quota d’inscripció mitjançant el sistema de pagament que s’hi estableixi. Les inscripcions a la web romandran obertes entre el 22 de gener i el dijous 22 de febrer del 2024. Un cop acceptada la inscripció, apareixerà el llistat de participants a la pàgina web, amb el número de dorsal atorgat. 

– El dissabte 24 de febrer, de 17 a 19 h, al Centre Cívic de Bonmatí. 

– El mateix dia de la marxa, a partir de les 7 h, al punt de sortida. 

El preu de la inscripció per internet serà de 10 € i la inscripció presencial serà de 12 €. 

En cas de no poder venir a la cursa no es retornarà l’import de la inscripció, però fins al dijous 22 de febrer el participant podrà fer efectiu un canvi de nom, sempre que ho notifiqui a l’organització. A partir d’aquell moment no està permès el canvi de dorsals entre corredors. En el supòsit que un participant porti un dorsal que consti inscrit amb les dades personals d’una altra persona, l’organització queda exempta de qualsevol obligació o responsabilitat en aquest cas. 

En cas que per ordre governamental l’organització es veiés obligada a suspendre l’activitat, les inscripcions realitzades es guardaran per a la pròxima edició de la Trail Anar-hi Anant. 

ENTREGA DE DORSALS 

Els dorsals es lliuraran en el moment de la inscripció, si es fa de manera presencial. Si la inscripció es fa a través de la pàgina web, els dorsals es lliuraran el dissabte 24 de febrer, de 17 a 19 h, al Centre Cívic de Bonmatí, i el mateix dia de la cursa, a partir de les 7 h, en el lloc de la sortida. 

Durant la prova tots els participants hauran de portar el dorsal facilitat per l’organització de forma visible. 

RECORREGUT 

El recorregut, d’aproximadament 25 km i un desnivell de 800 m, estarà totalment senyalitzat amb cinta pròpia de l’organització i amb senyals a les cruïlles més conflictives. Els vehicles motoritzats tindran preferència en les zones asfaltades i en les cruïlles existents durant el recorregut. Serà responsabilitat dels participants aturar-se per extremar les precaucions abans de creuar la calçada. 

Es disposarà d’un servei anomenat “escombra”. Aquest servei es presta perquè almenys un marxador, ciclista o motorista, coneixedor del recorregut, tanqui la marxa, tant per garantir la seguretat dels/de les participants com pel compliment de l’horari mínim establert. 

Es recomana que cada participant porti al damunt un telèfon mòbil carregat. Es farà entrega d’un número de contacte de l’organització, per als casos de necessitat. 

En cas de necessitar assistència, es demanarà la presentació del dorsal corresponent a la inscripció. 

La solidaritat i el respecte amb la resta de corredors/es seran crucials en cas d’emergència. 

RECORREGUT ALTERNATIU 

L’organització es reserva el dret de desviar la prova per un recorregut alternatiu i realitzar les modificacions que consideri necessàries en funció dels diferents condicionants, així com la suspensió de la prova si les condicions meteorològiques o qualsevol causa de força major l’obliguessin a fer-ho. 

AVITUALLAMENTS 

Es disposarà de 2 avituallaments o punts d’aigua: al km 8 i al km 14, aproximadament, i un avituallament sòlid a l’arribada. Als avituallaments cada participant haurà de portar el seu got o cantimplora. En cap cas es donaran ampolles durant el recorregut. 

ASSEGURANÇA 

Segons la Llei de l’Esport 8/1999, tots els participants han de disposar d’una assegurança esportiva individual. 

L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir i/o ocasionar abans, durant i després de la cursa. Tot i això, l’organització ha contractat, segons preveu la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i disposa de serveis d’urgència adients. 

OBSEQUI 

Hi haurà un record de l’Anar-hi Anant per a tots els participants. 

SERVEIS 

Hi haurà servei de vestidors i de dutxes (l’ús de les dutxes queda supeditat al que determinin els decrets per sequera vigents el dia de la prova).

Hi haurà servei de guarda-roba. 

CURSA ECOLÒGICA / PROTECCIÓ DEL MEDI AMBIENT 

Als avituallaments no s’entregarà ampolles d’aigua per no generar més residus dels necessaris. 

Tots els participants es comprometen a dipositar totes les deixalles a les corresponents bosses col·locades als diferents punts de control i a no malmetre l’entorn. 

Es tracta d’una activitat que té un recorregut per paratges de bellesa extraordinària. Sigueu respectuosos amb l’entorn, tots ho agrairem. 

DRET A LA IMATGE / PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS 

Els/les inscrits/es que així ho indiquin, cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o suport gràfic de l’Associació Anar-hi Anant. 

Les dades dels participants seran incorporades en un fitxer de l’Associació Anar-hi Anant creat amb finalitats de control de l’activitat en curs i d’enviament d’informació d’activitats esportives i/o de lleure de la mateixa associació. Els inscrits a la prova apareixeran en un llistat que es farà públic. En omplir el formulari de la inscripció entenem que us considereu suficientment informats d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, tot adreçant-vos a l’organització de la prova: C/ Ipso Lauro, 12 de 17164 Bonmatí o a l’adreça electrónica marxabonmati@gmail.com. 

Tramitar la inscripció d’aquesta cursa implica la total acceptació d’aquest reglament. 

Qualsevol cas que es presenti no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador. 

Recorregut “Anar-hi Anant”  2024

Llistat inscrits “Anar-hi Anant”  2024. Marxa 10, 15km i Trail 25Km.

Llistat tancat fins el 2025.

DorsalNomRecorregut

Trail “Anar-hi Anant” 2020

Aquest any 2020, farem la Trail de 25 km (aprox.).

ATENCIÓ: La Trail i la Marxa estaran limitades a 1.500 participants en total.

INFORMACIÓ GENERAL

DIA DE LA TRAIL: 23 de febrer de 2020.
LLOC DE SORTIDA: Pavelló de Bonmatí.
LLOC D’ARRIBADA: Pavelló de Bonmatí.
HORARI DE SORTIDA: A les 8:00.
TEMPS MÀXIM PER COMPLETAR EL RECORREGUT: Fins les 14:00.
QUILOMETRES: 25 Km. (aprox).
PREU INSCRIPCIÓ TRAIL: 8 € per internet / 10 € presencial. (Obsequi i esmorzar inclòs).

La informació detallada de la prova la trobareu al Reglament

Reglament 9a Trail (25km) “Anar-hi Anant” 2020

Les presents normes de participació obliguen tots els/les participants de la TRAIL ANAR-HI ANANT i eximeixen l’organització de qualsevol responsabilitat.

PRESENTACIÓ

La cursa TRAIL és una prova atlètica de muntanya no competitiva -no hi ha classificacions oficials ni premis- que té per objectiu donar a conèixer, al llarg d’aproximadament 25 km, racons naturals de singular bellesa de l’entorn de Sant Julià del Llor i Bonmatí.

Està organitzada per l’Associació Anar-hi Anant de Bonmatí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Julià del Llor i Bonmatí i el Consell Esportiu de la Selva, del Consell Comarcal de la Selva, i també nombroses persones del poble pertanyents a diferents entitats del municipi.

PARTICIPANTS.

Hi podran participar totes aquelles persones que ho desitgin majors de 18 anys.

En tractar-se d’una cursa per muntanya, amb desnivells, serà imprescindible estar ben preparat físicament i portar l’equipament idoni per a aquest tipus de proves.

L’organització no es fa responsable de la manca de preparació adequada per a la prova ni dels accidents que es puguin produir, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

El nombre total de participants entre la Trail i la Marxa Popular Anar-hi Anant queda limitat a 1.500 persones.

 DATA

La prova se celebrarà el 23 de febrer de 2020.

 SORTIDA I ARRIBADA

La sortida serà a les 8 h, al pavelló de Bonmatí (al costat del camp de futbol). L’arribada serà al mateix lloc i l’hora límit serà les 14 h.

L’organització no assegura avituallament ni assistència a tota persona que no compleixi aquest horari. Igualment, l’esmorzar de l’arribada no se servirà abans de les 9:30 h.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es podran fer:

– A la pàgina web de la marxa, www.marxabonmati.com, en l’apartat Inscripcions, omplint les dades personals necessàries i abonant la quota d’inscripció mitjançant el sistema de pagament que s’hi estableixi. Les inscripcions a la web romandran obertes entre el 20 de gener i el dijous 20 de febrer. Un cop acceptada la inscripció, apareixerà el llistat de participants a la pàgina web, amb el número de dorsal atorgat.

– El dissabte 22 de febrer, de 17 a 19 h, al Centre Cívic de Bonmatí.

– El mateix dia de la marxa, a partir de les 7 h, al punt de sortida.

El preu de la inscripció per internet serà de 8 € i presencialment, de 10 €.

En cas de no poder venir a la cursa no es retornarà l’import de la inscripció, però fins al dijous 20 de febrer el participant podrà fer efectiu un canvi de nom, sempre que ho notifiqui a l’organització. A partir d’aquell moment no està permès el canvi de dorsals entre corredors.

En el supòsit que un participant porti un dorsal que consti inscrit amb les dades personals d’una altra persona, l’organització queda exempta de qualsevol obligació o responsabilitat en aquest cas.

ENTREGA DORSALS

Els dorsals es lliuraran en el moment de la inscripció, si es fa de manera presencial. Si la inscripció es fa a través de la pàgina web, els dorsals es lliuraran el dissabte 22 de febrer, de 17 a 19 h, al Centre Cívic de Bonmatí, i el mateix dia de la cursa, a partir de les 7 h, en el lloc de la sortida.

Durant la prova tots els participants hauran de portar el dorsal facilitat per l’organització de forma visible.

RECORREGUT

El recorregut, d’aproximadament 25 km i un desnivell de 800 m, estarà totalment senyalitzat amb cinta pròpia de l’organització i amb senyals a les cruïlles més conflictives. Els vehicles motoritzats tindran preferència en les zones asfaltades i en les cruïlles existents durant el recorregut. Serà responsabilitat dels participants aturar-se per extremar les precaucions abans de creuar la calçada.

Es disposarà d’un servei anomenat “escombra”. Aquest servei es presta perquè almenys un marxador, ciclista o motorista, coneixedor del recorregut, tanqui la marxa, tant per garantir la seguretat dels/de les participants com pel compliment de l’horari mínim establert.

Es recomana que cada participant porti al damunt un telèfon mòbil carregat. Es farà entrega d’un número de contacte de l’organització, per als casos de necessitat.

En cas de necessitar assistència, es demanarà la presentació del dorsal corresponent a la inscripció.

La solidaritat i el respecte amb la resta de corredors/es seran crucials en cas d’emergència.

RECORREGUT ALTERNATIU

L’organització es reserva el dret de desviar la prova per un recorregut alternatiu i realitzar les modificacions que consideri necessàries en funció dels diferents condicionants, així com la suspensió de la prova si les condicions meteorològiques o qualsevol causa de força major l’obliguessin a fer-ho.

 AVITUALLAMENTS

Es disposarà de 3 avituallaments o punts d’aigua: aproximadament al km 8, al km 15 i al km 20, aproximadament, i un avituallament sòlid (carn, pa, amanida…) a l’arribada. En cap cas es donaran ampolles durant el recorregut.

 ASSEGURANÇA

Segons la Llei de l’Esport 8/1999, tots els participants han de disposar d’una assegurança esportiva individual.

L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir i/o ocasionar abans, durant i després de la cursa. Tot i això, l’organització ha contractat, segons preveu la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i disposa de serveis d’urgència adients.

OBSEQUI

Hi haurà un record de l’Anar-hi Anant per a tots els participants.

SERVEIS

Tots els participants disposaran de dutxes i vestidors a la zona del pavelló.

CURSA ECOLÒGICA / PROTECCIÓ DEL MEDI AMBIENT

Als avituallaments no s’entregarà ampolles d’aigua per no generar més residus dels necessaris.

Tots els participants es comprometen a dipositar totes les deixalles a les corresponents bosses col·locades als diferents punts de control i a no malmetre l’entorn.

Es tracta d’una activitat que té un recorregut per paratges de bellesa extraordinària. Sigueu respectuosos amb l’entorn, tots ho agrairem.

DRET A LA IMATGE / PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Els/les inscrits/es cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o suport gràfic de l’Associació Anar-hi Anant.

Les dades dels participants seran incorporades en un fitxer de l’Associació Anar-hi Anant creat amb finalitats de control de l’activitat en curs i d’enviament d’informació d’activitats esportives i/o de lleure de la mateixa associació. Els inscrits a la prova apareixeran en un llistat que es farà públic. En omplir el formulari de la inscripció entenem que us considereu suficientment informats d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, tot adreçant-vos a l’organització de la prova: C/ Ipso Lauro, 12 de 17164 Bonmatí o a l’adreça electrònica marxabonmati@gmail.com.

Tramitar la inscripció d’aquesta cursa implica la total acceptació d’aquest reglament.

Qualsevol cas que es presenti no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador.

Recorregut “Anar-hi Anant”  2020

Llistat inscrits “Anar-hi Anant”  2020. Marxa 10, 15km i Trail 25Km.

Llistat tancat fins l’any vinent