INSCRIPCIONS ONLINE 2024 (DEL 22 DE GENER AL 22 DE FEBRER)

Marxa “Anar-hi Anant” 2024

La Marxa “Anar-hi Anant” 2024 tindrà dos recorreguts, de 10 km i 15 km aproximadament, dins del terme municipal de Sant Julià del Llor i Bonmatí.
INFORMACIÓ GENERAL

DIES: 25 de febrer del 2024.

LLOC DE SORTIDA I ARRIBADA: Pavelló de Bonmatí

HORARI DE SORTIDA: De 8 a 9h.

QUILOMETRES:  Dos recorreguts, un de 10 km i un altre de 15 km (aprox.).

INSCRIPCIONS: 

Inclou obsequi, avituallament i esmorzar a l’arribada.

Per internet (10 euros):

 • Entre el 22 de gener i el 22 de febrer del 2024.

Presencialment (12 euros):

 • El dissabte 24 de febrer, de 17 a 19 h, al Centre Cívic de Bonmatí.
 • El mateix dia de la prova, a partir de les 7 h, al punt de sortida.

RECOLLIDA DE DORSALS:

 • El dissabte 24 de febrer, de 17 a 19 h, al Centre Cívic de Bonmatí.
 • El mateix dia de la prova, a partir de les 7 h, al punt de sortida.

Respecteu les mesures establertes per prevenir els contagis de covid.

Més informació al Reglament.

IMPORTANT: La inscripció obliga a l’acatament del Reglament

Reglament 37a edició Marxa “Anar-hi Anant”  (10 / 15 Km) 2024

 Les presents normes de participació obliguen tots els/les participants de la MARXA ANAR-HI ANANT i eximeixen l’organització de qualsevol responsabilitat. 

PRESENTACIÓ 

L’ANAR-HI ANANT és una marxa popular i oberta a tothom, sense distinció de categoria, sexe o edat; és també no competitiva, i no hi ha classificacions oficials ni premis, només un obsequi per a tothom. Els seus principals objectius són: 

– Aconseguir una marxa on tothom se senti a gust i hi pugui participar lliurement a la seva manera, i on el que prevalgui sigui la participació i no la competició. 

– Donar a conèixer el nostre municipi i els seus voltants; és per aquest motiu que procurem que sempre discorri per camins de terra i pel mig del bosc, procurant arribar a punts enlairats des d’on poder fruir del paisatge. 

Està organitzada per l’Associació Anar-hi Anant de Bonmatí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Julià del Llor i Bonmatí i el Consell Esportiu de la Selva, del Consell Comarcal de la Selva, i també nombroses persones del poble pertanyents a diferents entitats del municipi.

PARTICIPANTS 

La Marxa és oberta a tothom, sense cap límit d’edat. 

En tractar-se d’una marxa per muntanya, amb bastants desnivells, serà imprescindible estar ben preparat físicament, principalment si es tria el recorregut més llarg, i portar l’equipament idoni per a aquest tipus de caminades. L’organització no es fa responsable de la manca de preparació adequada per a la prova ni dels accidents que es puguin produir, si bé vetllarà per tal d’evitar-los. 

El nombre total de participants entre la Marxa Popular i la Trail Anar-hi Anant queda limitat a 1.500 persones. 

DATA 

La prova se celebrarà el diumenge 25 de febrer del 2024. 

SORTIDA I ARRIBADA 

La sortida serà de 8 h a 9 h, al pavelló de Bonmatí (al costat del camp de futbol). 

L’arribada serà al mateix lloc i l’hora límit serà les 14 h. 

L’organització no assegura avituallament ni assistència a tota persona que no compleixi aquest horari. Igualment, l’esmorzar de l’arribada no se servirà abans de les 9:30 h. 

INSCRIPCIONS 

Les inscripcions es podran fer: 

– A la pàgina web de la marxa, www.marxabonmati.com, en l’apartat Inscripcions, omplint les dades personals necessàries i abonant la quota d’inscripció mitjançant el sistema de pagament que s’hi estableixi. Les inscripcions a la web romandran obertes entre el 22 de gener i el dijous 22 de febrer del 2024. Un cop acceptada la inscripció, apareixerà el llistat de participants a la pàgina web, amb el número de dorsal atorgat. 

– El dissabte 24 de febrer, de 17 a 19 h, al Centre Cívic de Bonmatí. 

– El mateix dia de la marxa, a partir de les 7 h, al punt de sortida. 

El preu de la inscripció per internet serà de 10 € i la inscripció presencial serà de 12 €. 

En cas de no poder venir a la cursa no es retornarà l’import de la inscripció, però fins al dijous 22 de febrer el participant podrà fer efectiu un canvi de nom, sempre que ho notifiqui a l’organització. A partir d’aquell moment no està permès el canvi de dorsals entre participants. En el supòsit que un participant porti un dorsal que consti inscrit amb les dades personals d’una altra persona, l’organització queda exempta de qualsevol obligació o responsabilitat en aquest cas. 

En cas que per ordre governamental l’organització es veiés obligada a suspendre l’activitat, les inscripcions realitzades es guardaran per a la pròxima edició de la Marxa Anar-hi Anant. 

ENTREGA DE DORSALS 

Els dorsals es lliuraran en el moment de la inscripció, si es fa de manera presencial. Si la inscripció es fa a través de la pàgina web, els dorsals es lliuraran el dissabte 24 de febrer, de 17 a 19 h, al Centre Cívic de Bonmatí, i el mateix dia de l’esdeveniment, a partir de les 7 h, en el lloc de la sortida. 

Durant la prova tots els participants hauran de portar el dorsal facilitat per l’organització de forma visible. 

RECORREGUT 

La Marxa constarà de dos recorreguts: un d’aproximadament 15 km i un altre de més curt de 10 km. En la seva major part transcorren per camins de terra o corriols. Els vehicles motoritzats tindran preferència en les zones asfaltades i en les cruïlles existents durant el recorregut. Serà responsabilitat dels participants aturar-se per extremar les precaucions abans de creuar la calçada. 

Es disposarà d’un servei anomenat “escombra”. Aquest servei es presta perquè almenys un marxador, ciclista o motorista, coneixedor del recorregut, tanqui la marxa, tant per garantir la seguretat dels/de les participants com pel compliment de l’horari mínim establert. 

Es recomana que cada participant porti al damunt un telèfon mòbil carregat. Es farà entrega d’un número de contacte de l’organització, per als casos de necessitat. 

En cas de necessitar assistència, es demanarà la presentació del dorsal corresponent a la inscripció. 

La solidaritat i el respecte amb la resta de marxaires seran crucials en cas d’emergència. 

La Marxa es pot fer només caminant o corrent, però les persones que caminin sempre tindran prioritat de pas sobre les que corrin. No es permetrà participar en BTT. 

Només es permetrà seguir la marxa amb vehicle en els casos indicats per l’organització. 

Els que portin gossos els hauran de dur lligats, per evitar molèsties. 

RECORREGUT ALTERNATIU 

L’organització es reserva el dret de desviar la prova per un recorregut alternatiu i realitzar les modificacions que consideri necessàries en funció dels diferents condicionants, així com la suspensió de la prova si les condicions meteorològiques o qualsevol causa de força major l’obliguessin a fer-ho. 

AVITUALLAMENTS 

Es disposarà d’un avituallament amb fruita i aigua a mig recorregut i un avituallament sòlid a l’arribada. Als avituallaments cada participant haurà de portar el seu got o cantimplora. En cap cas es donaran ampolles durant el recorregut. 

ASSEGURANÇA 

L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir i/o ocasionar abans, durant i després de la cursa. Tot i això, l’organització ha contractat, segons preveu la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i disposa dels serveis d’urgència adients. 

OBSEQUI 

Hi haurà un record de l’Anar-hi Anant per a tots els participants. 

SERVEIS 

Hi haurà servei de vestidors i de dutxes (l’ús de les dutxes queda supeditat al que determinin els decrets per sequera vigents el dia de la prova).

Hi haurà servei de guarda-roba. 

CURSA ECOLÒGICA / PROTECCIÓ DEL MEDI AMBIENT 

Als avituallaments no s’entregarà ampolles d’aigua per no generar més residus dels necessaris. 

Tots els participants es comprometen a dipositar totes les deixalles a les corresponents bosses col·locades als diferents punts de control i a no malmetre l’entorn. 

Es tracta d’una activitat que té un recorregut per paratges de bellesa extraordinària. Sigueu respectuosos amb l’entorn, tots ho agrairem. 

DRETS D’IMATGE / PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS 

Els/les inscrits/es que així ho indiquin, cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o suport gràfic de l’Associació Anar-hi Anant. 

Les dades dels participants seran incorporades en un fitxer de l’Associació Anar-hi Anant creat amb finalitats de control de l’activitat en curs i d’enviament d’informació d’activitats esportives i/o de lleure de la mateixa associació. Els inscrits a la prova apareixeran en un llistat que es farà públic. En omplir el formulari de la inscripció entenem que us considereu suficientment informats d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, tot adreçant-vos a l’organització de la prova: C/ Ipso Lauro, 12 de 17164 Bonmatí o a l’adreça electrònica marxabonmati@gmail.com. 

Tramitar la inscripció d’aquesta cursa implica la total acceptació d’aquest reglament. 

Qualsevol cas que es presenti no previst en aquest reglament será resolt pel comitè organitzador. 

Recorregut “Anar-hi Anant”  2024

Llistat inscrits “Anar-hi Anant”  2024. Marxa 10, 15km i Trail 25Km.

DorsalNomRecorregut 
1Joan Alcalde tarifaMarxa 15Km
2Sandra EscuderoMarxa 15Km
3Christian FrancoMarxa 10Km
4miguel angel lopez moronMarxa 10Km
5Aitor Rives lagaeMarxa 15Km
6Aida Muñoz moresMarxa 15Km
7Imma Collell NoguerMarxa 10Km
8JESUS ESCUDERO GONZALEZTrail 25Km
9ERIC STEPHANE POMEGNEMarxa 10Km
10Manuel Ayuso pulgarinTrail 25Km
11Rosa maria Valls GarrigaMarxa 10Km
12Albert vaca agustiTrail 25Km
13Yolanda Aguilar GarzónMarxa 10Km
14Javier Cortés gonzalezMarxa 10Km
15Ana maria Cortés gonzalezMarxa 10Km
16Marc Pagès garridoMarxa 10Km
17Juan Antonio Lorente RubioMarxa 10Km
18Albert BitllochMarxa 15Km
19Monica Quintana bascuñanaMarxa 10Km
20pere Costa MasoMarxa 10Km
21Meritxell Juandó serratMarxa 15Km
22jordi gelmà llopTrail 25Km
23Miquel Angel gonzalez toroMarxa 15Km
24antoni ferrer pratMarxa 15Km
25jose medina arroyoMarxa 15Km
26jose fernandez cabezaMarxa 15Km
27jose maria hidalgo amaroMarxa 15Km
28silvia SanchoTrail 25Km
29toni raya marquezMarxa 15Km
30gemma riera tornesMarxa 15Km
31Xavi de sandoval garciaMarxa 10Km
32Nabil Marouan marouanTrail 25Km
33Jorge Sánchez peñoMarxa 15Km
34Santiago Ortin soleraMarxa 15Km
35Joan Más prcerisaMarxa 15Km
36Beth PratMarxa 15Km
37Eduard Juliol GalíMarxa 15Km
38JOAQUIM DE DIEGO MARTINEZTrail 25Km
39Clàudia BONADONA PERACAULAMarxa 10Km
40Raül muxach pagesTrail 25Km
41Joan Nomdedeu AragayTrail 25Km
42joan carles martinez chinchillaTrail 25Km
43Xerika Luis FONTTrail 25Km
44LORENA MORILLAS MARFILTrail 25Km
45ABRIL VILAJOANA FEIXASMarxa 10Km
46AGUSTI VILAJOANA MASMarxa 10Km
47Marçal Font CastanysMarxa 15Km
48Maria balastegui viñasMarxa 15Km
49Raquel Marti VinyalsMarxa 10Km
50ARNAU ROCAFULL MARQUEZTrail 25Km
51marc vergés rouraTrail 25Km
52cristòbal magro gonzálezMarxa 15Km
53Rosanna planas bassasMarxa 15Km
54SÒNIA PELUFO PASCUALMarxa 15Km
55ANNA JUANHUIX CARBONELLMarxa 15Km
56GLÒRIA FORMIGA ALBERCAMarxa 15Km
57JOAN FRIGOLA BARTRINAMarxa 15Km
58Anna Guzmán fornellsMarxa 10Km
59Maria Fornells albertiMarxa 10Km
60Carles RibotMarxa 15Km
61Pau RibotMarxa 10Km
62virgínia porteroMarxa 10Km
63Juan Monzón ViedmaMarxa 10Km
64Vanesa Rodriguez fornosMarxa 10Km
65lourdes PEREZ CASTILLOMarxa 15Km
66Veronica Machado galaMarxa 10Km
67Mar Casals alonsoMarxa 15Km
68Marta Soler vivesMarxa 15Km
69Joan PratsTrail 25Km
70Anna Morral NovellasMarxa 10Km
71Jordi Pi maynauMarxa 15Km
72Eva Berenguer hernandezMarxa 15Km
73Marisol Escudero GonzalezMarxa 10Km
74Vanesa Fernández layolaMarxa 15Km
75Mireia PlaMarxa 15Km
76Marc Dalmases de la CruzMarxa 15Km
77Trini ayala martínezMarxa 10Km
78VANESA LEDESMA GARCIAMarxa 10Km
79MARIA DE SANDOVAL I BOADESMarxa 10Km
80anna planella gironellaMarxa 10Km
81JOAN barneda bigasMarxa 15Km
82LLuis Tuneu ArxerMarxa 15Km
83JAVIER gonzalez martinTrail 25Km
84Enric Torres fumanalMarxa 15Km
85Xavier Genoher tarresTrail 25Km
86Jordi XausTrail 25Km
87Margarita OsorioMarxa 15Km
88Albert Julià GómezTrail 25Km
89Aida Masferrer jordanMarxa 10Km
90VICTOR GONZALEZ GATOOMarxa 10Km
91LAURA MASCARÓ MORENOMarxa 15Km
92Ignasi colom rieraMarxa 15Km
93GUILLEM MASCARÓ MORENOMarxa 15Km
94YAMILE CRUZMarxa 15Km
95Judith Gubau güellMarxa 10Km
96David Gubau güellMarxa 10Km
97Núria Miquel miquelMarxa 10Km
98Joan marc Vicens maymiMarxa 10Km
99Jordi Maimi cañetMarxa 10Km
100Ingrid Rovira VilamalaMarxa 10Km
101Ana MasferrerMarxa 15Km
102gemma picaMarxa 15Km
103FRANCESC BAREATrail 25Km
104NEUS CAIRÓ VALLSMADELLAMarxa 10Km
105Carlos MontbrauTrail 25Km
106Silvia González gatóoMarxa 10Km
107Raül Latre FernàndezTrail 25Km
108núria puig richMarxa 15Km
109anjol latre puigMarxa 15Km
110afra LATRE PUIGMarxa 15Km
111M@montserrat Marti vlaMarxa 15Km
112Gloria Oliveras pontMarxa 15Km
113Gloria Porqueres dalmasMarxa 15Km
114Laura Lozano GonzalezTrail 25Km
115Denitsa PenevaMarxa 15Km
116ALBERT SANZ FERNANDEZTrail 25Km
117JORDI FÀBREGAS I GARRIGAMarxa 10Km
118ALMUDENA VÁZQUEZ ALFONSÍNMarxa 10Km
119NIL FÀBREGAS VÁZQUEZMarxa 10Km
120IRIA FÀBREGAS VÁZQUEZMarxa 10Km
121Carme MasmitjaMarxa 10Km
122Luci Bonache FernandezMarxa 15Km
123Sandra Salo estranyMarxa 15Km
124Nil Torrent FrigolaMarxa 15Km
125Sílvia Molas CollMarxa 15Km
126Manuela Caceres murielMarxa 10Km
127Susanna Gutierrez MartinezMarxa 10Km
128Silvia Bautista agudoMarxa 10Km
129Elena GuiraoMarxa 10Km
130Claudi ButiñaMarxa 10Km
131Maria Luisa Riera RosMarxa 10Km
132Joana Sague galiMarxa 10Km
133Pere Delemus I TAULERMarxa 10Km
134ramon badia boadellaMarxa 15Km
135JOAQUIM CASADEVALL ROCAFORTMarxa 10Km
136MARGARITA ANDREU MARDOMarxa 10Km
137MONTSERRAT ISACH FABREGASMarxa 10Km
138Andreu PUIGDEMONTMarxa 10Km
139Isabel Bardera MarceMarxa 15Km
140Eva PlanasMarxa 10Km
141Joan sau llachMarxa 15Km
142Enric De sandoval I boadasTrail 25Km
143Montserrat Vives camposMarxa 10Km
144Jana Marcó vivesMarxa 10Km
145joan bayé nadalTrail 25Km
146MARC LÓPEZ ROURAMarxa 15Km
147cristina oliver madeoMarxa 15Km
148CARME MADEO QUERMarxa 15Km
149JOAN OLIVER VICENSMarxa 15Km
150ALBA MERCADER SOLERMarxa 15Km
151Josep Reig SaisTrail 25Km
152Jaume Comamala busquetsTrail 25Km
153jordi ribugent SalaMarxa 10Km
154jordi nogue rosellMarxa 10Km
155carmen zamora casquetMarxa 10Km
156Patricia Ribas beaMarxa 15Km
157Núria Montila PlanasMarxa 10Km
158Maria Pau Quintana VergesMarxa 10Km
159Josep CARRERAS VILALTAMarxa 10Km
160Abril CARRERAS SERINYAMarxa 10Km
161Pol CARRERAS SERINYAMarxa 10Km
162Núria Saigí MorguíMarxa 10Km
163Jordi bautista ballesterMarxa 10Km
164Tomasz JASKULAMarxa 15Km
165Francesc xavier Perez najeraMarxa 15Km
166Jesus Valenti geliMarxa 10Km
167Josep vivo perezTrail 25Km
168Elisenda JuliolMarxa 15Km
169Alex Sebastián BabraMarxa 15Km
170LLUIS BAHÍ RUBAUMarxa 10Km
171Carme MarèsMarxa 15Km
172Marta Garcia gonzalezMarxa 15Km
173Andreu Mateu serraMarxa 15Km
174Alicia Sarquella piMarxa 15Km
175CARLES MARTINMarxa 10Km
176joan grabulosa vidalMarxa 10Km
177katy hernandezMarxa 10Km
178Andres Porro molineroMarxa 10Km
179Martina Crespo canoMarxa 10Km
180Liberto Sánchez CrespoMarxa 10Km
181CONCHI Crespo canoMarxa 10Km
182Adrian Márquez CrespoMarxa 10Km
183María Martínez perezMarxa 15Km
184Rosa Vicens pagesMarxa 15Km
185Eugeni Congost busquetsMarxa 15Km
186Marta Alberni ginabredaMarxa 15Km
187Eladi Nicolas fernandezMarxa 10Km
188Elisa Teixidor PlanellaMarxa 10Km
189Georgina BofillMarxa 15Km
190Monica Montero AraqueMarxa 15Km
191Marga Cano OrtegaMarxa 15Km
192Amèlia hortelano planasTrail 25Km
193Silvia Planells barriMarxa 15Km
194Anna Comas RamonMarxa 10Km
195Teresa SaNzMarxa 15Km
196Rosa Sanz comaMarxa 15Km
197núria boada bonadaMarxa 10Km
198maria carmen roura xiquésMarxa 10Km
199meritxell boada i rouraMarxa 10Km
200òscar port jordàTrail 25Km
201Carles Serra CasadevallMarxa 15Km
202VICENÇ PERACAULA BOADAMarxa 10Km
203MONTSERRAT SOLER CASELLASMarxa 10Km
204JOAN BERTRANA FERRARONSMarxa 10Km
205MENXU OBIOLSMarxa 10Km
206TONI PONSMarxa 10Km
207ALEX RIBASMarxa 10Km
208CARME HORTALMarxa 10Km
209NURI ORIELLMarxa 10Km
210Lluis RovirolaMarxa 15Km
211Joan Peracaula PratTrail 25Km
212marta prat triadúMarxa 15Km
213lluís peracaula noguerMarxa 15Km
214dani peracaula noguerMarxa 15Km
215SUSANA duque muñozMarxa 10Km
216jordi capsada gordoMarxa 10Km
217Joan OliverasMarxa 10Km
218JOAN RAMIO xarlesMarxa 10Km
219Carme COMA SURINAMarxa 10Km
220Rosa Taberner BoschMarxa 15Km
221Josep Maria Blanch roquetaMarxa 10Km
222carme claramunt soléMarxa 10Km
223JOAN sabench claramuntMarxa 10Km
224guillem sabench claramuntMarxa 10Km
225RAMON SUBIRATS CARBOMarxa 10Km
226Cristina Modrovejo i CollellMarxa 10Km
227Carles Planas grabolosaTrail 25Km
228Nerea López SánchezTrail 25Km
229Florenci López RouraTrail 25Km
230Montse PeracaulaMarxa 10Km
231Jordi PuigdemontMarxa 10Km
232Marc Torra FarrèsTrail 25Km
233pere maso sagreraTrail 25Km
234lourdes morente arevaloTrail 25Km
235Montse CompteMarxa 10Km
236Anabel Luque MuñozMarxa 10Km
237Rosa Herrera gorostizaMarxa 10Km
238Quim MitjàMarxa 15Km
239David Amores vilaMarxa 10Km
240ester fabrellasMarxa 10Km
241Imma Trias i Trayter TrayterMarxa 10Km
242mArgarida serra sauMarxa 10Km
243JORDI ROPERO CALLMarxa 10Km
244Nuri Subirana BretMarxa 10Km
245Carmen Berrio alonsoMarxa 15Km
246Mariangeles González claverMarxa 10Km
247JAUME VIÑAS SOLERMarxa 10Km
248MARIA JOSEP LARA RIALMarxa 10Km
249Guillem Cordoba contrerasMarxa 10Km
250Juan migel Breña ramosMarxa 10Km
251Pilar SoldevilaMarxa 15Km
252Pere Alemany agulloMarxa 15Km
253Estela Alemany sendraMarxa 15Km
254Pilar YusteMarxa 10Km
255Judit Negre CornetMarxa 15Km
256JOsefa benitezMarxa 15Km
257dolors augerMarxa 15Km
258nuria niell alabauMarxa 15Km
259Gabriel Gutierrez MuñozTrail 25Km
260Ismael Moncada HernandezTrail 25Km
261Daniel Furtet CabanaTrail 25Km
262Joan Masachs turonMarxa 10Km
263Jordi Mont brunsMarxa 10Km
264jaume costa cubarsi Costa CubarsiMarxa 10Km
265David VazquezTrail 25Km
266Jesus RegueroMarxa 15Km
267carme gargantaMarxa 10Km
268pep lloràMarxa 10Km
269josep màlagaMarxa 10Km
270carme cornetMarxa 10Km
271mari pau linde lozanoMarxa 10Km
272Jordi rasetMarxa 10Km
273jaume molasMarxa 10Km
274Raquel Montero AraqueMarxa 10Km
275Xevi Llensa cubarsiTrail 25Km
276Anna LARA RIALMarxa 10Km
277roser gusiñer MirMarxa 10Km
278Joan Piserra PuigdemontMarxa 10Km
279Marta MorenoMarxa 10Km
280Mercè VilàMarxa 10Km
281elena navarro molinaTrail 25Km
282xavier bragulat serranoTrail 25Km
283ANNA669206391 Heras VallsTrail 25Km
284cARME BOSCH BECHMarxa 15Km
285dolors blanchMarxa 15Km
286gabi canet llorensMarxa 15Km
287aniol roca masoMarxa 15Km
288SUSANNA MASO FONTMarxa 15Km
289Ruth Blanch PascualMarxa 10Km
290Sònia planas pratMarxa 10Km
291Eva Mota PerellónMarxa 15Km
292Montse Casado IzquierdoMarxa 15Km
293MARIA ALBA CARRERAS HOMSMarxa 15Km
294JOSEP LLADO CIURANAMarxa 15Km
295RICARD BRUGUE IGLESIASMarxa 15Km
296xavier saün gotarraMarxa 10Km
297martí saün EresMarxa 10Km
298Paquita Ruiz MedinaMarxa 10Km
299Paquita Ruiz MedinaMarxa 10Km
300Yailin MiñosoMarxa 10Km
301Alex RosaMarxa 10Km
302Isabel Trias CornellMarxa 10Km
303Agustí Calix aznarMarxa 10Km
304Mireia MolineteTrail 25Km
305Alex Villaescusa borrellMarxa 15Km
306ANNA NOELL CARRERASMarxa 10Km
307m angels angelats blanesMarxa 10Km
308Gloria González cunillMarxa 15Km
309antoni salichs oliverasMarxa 10Km
310joan alcaraz sanchezMarxa 10Km
311albert ardevol casanovasMarxa 10Km
312francisco ferreira picosMarxa 10Km
313jose antonio gonzalez pajueloMarxa 10Km
314lluis planas castañerMarxa 15Km
315donato sorroche antolinMarxa 15Km
316manel morales carrascoMarxa 15Km
317Joana Freixes folchMarxa 10Km
318SERGI RUIZ GARCIAMarxa 15Km
319ARIADNA BAGÓ I VILAMarxa 15Km
320CARME SALVANS MATASMarxa 10Km
321joan calderon floridoMarxa 10Km
322Cesar FolgadoMarxa 10Km
323Rosa maria Mateu brunMarxa 10Km
324Anna FalguerasMarxa 10Km
325Maria PERA BENETMarxa 10Km
326Gemma Bautista suredaMarxa 15Km
327Eduard Pages pibernatMarxa 15Km
328Edna Pages bautistaMarxa 15Km
329Montserrat Sancho ÁlvarezMarxa 15Km
330Francesc Feu GarriGaMarxa 10Km
331Carme Mola MoreMarxa 10Km
332Albert Feu MolaMarxa 10Km
333Anna Feu molaMarxa 10Km
334CRISTINA TURONMarxa 15Km
335Josep Carreras VILAMarxa 10Km
336Fina ReyesMarxa 10Km
337Sergi Baguer SabadiMarxa 10Km
338Idoia Torrent RamioMarxa 10Km
339Pere Vall-lloseraMarxa 15Km
340Angelina Ferran puigMarxa 15Km
341Lluís BarriTrail 25Km
342Imma SantallaMarxa 10Km
343Núria freixas EscuderoTrail 25Km
344joan velasco carrascoMarxa 10Km
345CARLES Peracaula sideraMarxa 10Km
346Anna Royo rosMarxa 15Km
347Angel Badosa puigMarxa 15Km
348Olga CasasMarxa 10Km
349Víctor Márquez BolivarMarxa 10Km
350Víctor Márquez CasasMarxa 10Km
351Adrià Crous martíMarxa 15Km
352Dolors Juvanteny busquetsMarxa 15Km
353Jaume AlemanyMarxa 15Km
354Yolanda Garcia aranegasMarxa 10Km
355Benet Comas ramonMarxa 10Km
356Marc Negre ClimentMarxa 10Km
357XAVI ROSMarxa 10Km
358Mar DOMINGOMarxa 10Km
359Rosa GalceranMarxa 10Km
360Santi CAMPS PONSMarxa 10Km
361rosa ginesta buchMarxa 10Km
362Enri RodriguezMarxa 10Km
363NURI BADET PANOSAMarxa 15Km
364JORDI PÓRTULAS BOIXTrail 25Km
365ANna CERVANTES GRABALOSAMarxa 15Km
366Anna BARCELÓ TriasMarxa 10Km
367Juanjo Alcázar lunaMarxa 15Km
368Ione Alcázar marquinaMarxa 15Km
369xavier calatrava cotsMarxa 10Km
370sonia sierra cotanoMarxa 10Km
371eva garcia martinezMarxa 10Km
372joan sais agustíMarxa 10Km
373Ivan MoralesMarxa 10Km
374Sara Cabarroques GüellMarxa 10Km
375Jose Manuel Expósito BernalMarxa 10Km
376María Carmen Silva CedilloMarxa 10Km
377Josefa Silva CedilloMarxa 10Km
378Elvira Carrasco Reyes Carrasco ReyesTrail 25Km
379jordi Luis batalleTrail 25Km
380Christian Robles GimenezMarxa 15Km
381Toni Lopez Ariza Lopez ArizaMarxa 15Km
382Carme BaguéMarxa 10Km
383Rosa MarínMarxa 10Km
384margi fontbona puigMarxa 15Km
385victor manuel duque muñozMarxa 15Km
386sarah mayoral herkesMarxa 15Km
387mercè duque mayoralMarxa 10Km
388Marti Cueto boadaMarxa 10Km
389Montse Boada oriolsMarxa 10Km
390Manel Cueto claveroMarxa 10Km
391Marta Jaimez RivasMarxa 15Km
392August membrive martinezMarxa 10Km
393Alicia CamachoMarxa 15Km
394Albert Suarez FiguerasMarxa 15Km
395Helena SurósMarxa 10Km
396Xavier Carreras BaubesMarxa 10Km
397Julia Carreras SaloMarxa 10Km
398Laia GomezMarxa 15Km
399Conrad carbó casadellàTrail 25Km
400Josep MasachsMarxa 10Km
401Teresa DilmeMarxa 10Km
402OSCAR Gomez fernandezMarxa 10Km
403Rosa Gelma LlopMarxa 10Km
404Eva Rosell Flores Rosell FloresMarxa 15Km
405Gemma Coll sastreMarxa 10Km
406Cecilia ValverdeMarxa 10Km
407Montserrat Mateos najarroMarxa 10Km
408Juan carlos González VázquezMarxa 10Km
409Ainhoa González MateosMarxa 10Km
410Joan Brrga serratMarxa 10Km
411NURIA BARCONS REIXACHTrail 25Km
412Josep Maria Casellas CufiMarxa 10Km
413JORDI HeRAS VALLSTrail 25Km
414Silvia Ribera MartinezMarxa 10Km
415Daniel Berenguer HernándezMarxa 10Km
416Oscar TermensTrail 25Km
417M.Lluïsa Palomeras espuñaMarxa 10Km
418gerard pubill palomerasMarxa 15Km
419roger pubill palomerasMarxa 15Km
420Sandra Solà FernándezMarxa 10Km
421Ivet Casanovas SalaMarxa 10Km
422Raul ArnaizMarxa 10Km
423Isaac Carreras besaluMarxa 10Km
424Cristina Pellejer LopezMarxa 10Km
425Toni Martin SoutoMarxa 10Km
426Arnau Martin PellejerMarxa 10Km
427Genoveva Mor royMarxa 10Km
428consol simon i vilaMarxa 15Km
429Joan Coll PujolràsMarxa 10Km
430Mihai TenicaMarxa 15Km
431Laia Flamerich vallsMarxa 15Km
432lourdes rabionet mullerasMarxa 10Km
433carmen rabionet mullerasMarxa 10Km
434pruvi rabionet mullerasMarxa 10Km
435charo vazquezMarxa 10Km
436montse SUREDA BERENGUERMarxa 10Km
437ROBERT VIVANCOS COLOMERTrail 25Km
438Montse Oliveras OliverasMarxa 15Km
439jordi LeciTrail 25Km
440Alex Coronel ricartMarxa 10Km
441Oscar Pimentel seguraMarxa 15Km
442Ivan MasoMarxa 15Km
443Jana MasoMarxa 10Km
444Josep Maria Oliva MencióMarxa 15Km
445Albert Moreno triadúMarxa 15Km
446Simone KleinMarxa 15Km
447dani edoMarxa 10Km
448oNA ORRI ROURAMarxa 15Km
449LLUÍS ORRI GORGOLLMarxa 15Km
450ROSER RENART olivéMarxa 15Km
451Francesc Pagà PueyoMarxa 15Km
452Ana AtrioMarxa 15Km
453sergi calderon medinaMarxa 15Km
454anna belen buñuel grandeMarxa 15Km
455laur calderon buñuelMarxa 15Km
456Joan Gallart güellMarxa 15Km
457Jaume Modrovejo pratMarxa 10Km
458Gloria Collell arbatMarxa 10Km
459Eduard Sala MencióMarxa 15Km
460ramon ojeda villegasMarxa 10Km
461ismael viso rodriguezMarxa 15Km
462nuria font aymerichMarxa 15Km
463Martin Ley UssingMarxa 10Km
464Roser martinez casadevallMarxa 10Km
465Gabriel Parra galanTrail 25Km
466Silvia Rodriguez gazquezMarxa 10Km
467Roser Roca serraMarxa 10Km
468Albert Virgili suredaMarxa 10Km
469Maria Jose Cortes GonzalezMarxa 10Km
470Jordi Molina sanchezMarxa 10Km
471Ariadna Molina cortesMarxa 10Km
472Lidia Perez conejoMarxa 10Km
473Jose Perez castilloMarxa 10Km
474Sònia FeuMarxa 10Km
475SERGI JULIÀ RAMIÓMarxa 10Km
476MÒNICA OLIVAMarxa 15Km
477Xènia Estatuet BuixedaMarxa 15Km
478XÈNIA FERRAN FREIXAMarxa 15Km
479ADRIÀ ORTIZ CARBONÉSMarxa 15Km
480FRANCESC FERRAN VILARMarxa 15Km
481TURA FREIXA CANALMarxa 15Km
482susanna oliveras solerMarxa 15Km
483JORGINA VILA SOLERMarxa 15Km
484Mariona torras romeroMarxa 15Km
485Antoni torras doñaTrail 25Km
486Conxi Oriols juanhuixMarxa 10Km
487Salvador Sala TorrentMarxa 10Km
488erola sala casadoMarxa 10Km
489jose ortuño rosMarxa 10Km
490cristina ortuño rosMarxa 10Km
491xevi ribasMarxa 10Km
492julia ribas ORTUÑOMarxa 10Km
493jan ribas ortuñoMarxa 10Km
494Cecilia Pol PlanchonTrail 25Km
495Lluís Sureda fauchsTrail 25Km
496Pere Alsina CollTrail 25Km
497Carme Carmona MaquedaTrail 25Km
498Anna Juarez lopezMarxa 15Km
499Montse Ribas duranMarxa 10Km
500Dunia Mathi RibasMarxa 10Km
501Marc Marti fontMarxa 10Km
502Carmen Membrive MartinezMarxa 10Km
503Francisco José Cubero SánchezMarxa 10Km
504Marina Cubero MembriveMarxa 10Km
505Santiago Cubero MembriveMarxa 10Km
506Eva RubirolaTrail 25Km

Marxa “Anar-hi Anant” 2022

La Marxa “Anar-hi Anant” 2022 tindrà dos recorreguts, de 10 km i 15 km aproximadament, dins del terme municipal de Sant Julià del Llor i Bonmatí.
INFORMACIÓ GENERAL

DIES: 27 de febrer del 2022.

LLOC DE SORTIDA I ARRIBADA: Pavelló de Bonmatí

HORARI DE SORTIDA: De 8 a 9h.

QUILOMETRES:  Dos recorreguts, un de 10 km i un altre de 15 km (aprox.).

INSCRIPCIÓNS: 

Inclou obsequi, avituallament i esmorzar a l’arribada.

Per internet (8 euros):

 • Entre el 24 de gener i el 24 de febrer del 2022.

Presencialment (10 euros):

 • El dissabte 26 de febrer, de 17 a 19 h, al Centre Cívic de Bonmatí.
 • El mateix dia de la prova, a partir de les 7 h, al punt de sortida.

RECOLLIDA DE DORSALS:

 • El dissabte 26 de febrer, de 17 a 19 h, al Centre Cívic de Bonmatí.
 • El mateix dia de la prova, a partir de les 7 h, al punt de sortida.

Respecteu les mesures establertes per prevenir els contagis de covid.

Més informació al Reglament.

IMPORTANT: La inscripció obliga a l’acatament del Reglament

Reglament 33a edició Marxa “Anar-hi Anant”  (10 / 15 Km) 2020

Les presents normes de participació obliguen tots els/les participants de la MARXA ANAR-HI ANANT i eximeixen l’organització de qualsevol responsabilitat.

PRESENTACIÓ

L’ANAR-HI ANANT és una marxa popular i oberta a tothom, sense distinció de categoria, sexe o edat; és també no competitiva, i no hi ha classificacions oficials ni premis, només un obsequi per a tothom. Els seus principals objectius són:

 • Aconseguir una marxa on tothom se senti a gust i hi pugui participar lliurement a la seva manera, i on el que prevalgui sigui la participació i no la competició.
 • Donar a conèixer el nostre municipi i els seus voltants; és per aquest motiu que procurem que sempre discorri per camins de terra i pel mig del bosc, procurant arribar a punts enlairats des d’on poder fruir del paisatge.

Està organitzada per l’Associació Anar-hi Anant de Bonmatí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Julià del Llor i Bonmatí, el Consell Esportiu de la Selva, la Diputació de Girona i també nombroses persones del poble pertanyents a diferents entitats del municipi.

PARTICIPANTS

La Marxa és oberta a tothom, sense cap límit d’edat.

En tractar-se d’una marxa per muntanya, amb bastants desnivells, serà imprescindible estar ben preparat físicament, principalment si es tria el recorregut més llarg, i portar l’equipament idoni per a aquest tipus de caminades. L’organització no es fa responsable de la manca de preparació adequada per a la prova ni dels accidents que es puguin produir, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

El nombre total de participants entre la Marxa Popular i la Trail Anar-hi Anant queda limitat a 1.500 persones.

DATA

La prova se celebrarà el diumenge 23 de febrer del 2020.

SORTIDA I ARRIBADA

La sortida serà a les 8:30 h, al pavelló de Bonmatí (al costat del camp de futbol). L’arribada serà al mateix lloc i l’hora límit serà les 14 h.

L’organització no assegura avituallament ni assistència a tota persona que no compleixi aquest horari. Igualment, l’esmorzar de l’arribada no se servirà abans de les 9:30 h.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es podran fer:

– A la pàgina web de la marxa, www.marxabonmati.com, en l’apartat Inscripcions, omplint les dades personals necessàries i abonant la quota d’inscripció mitjançant el sistema de pagament que s’hi estableixi. Les inscripcions a la web romandran obertes entre el 21 de gener i el dijous 21 de febrer. Un cop acceptada la inscripció, apareixerà el llistat de participants a la pàgina web, amb el número de dorsal atorgat.

– El dissabte 22 de febrer, de 17 a 19 h, al Centre Cívic de Bonmatí.

– El mateix dia de la marxa, a partir de les 7 h, al punt de sortida.

El preu de la inscripció per internet serà de 8 € i presencialment, de 10 €.

En cas de no poder venir a la cursa no es retornarà l’import de la inscripció, però fins al dijous 20 de febrer el participant podrà fer efectiu un canvi de nom, sempre que ho notifiqui a l’organització. A partir d’aquell moment no està permès el canvi de dorsals entre participants.

En el supòsit que un participant porti un dorsal que consti inscrit amb les dades personals d’una altra persona, l’organització queda exempta de qualsevol obligació o responsabilitat en aquest cas.

ENTREGA DORSALS

Els dorsals es lliuraran en el moment de la inscripció, si es fa de manera presencial. Si la inscripció es fa a través de la pàgina web, els dorsals es lliuraran el dissabte 22 de febrer, de 17 a 19 h, al Centre Cívic de Bonmatí, i el mateix dia de la cursa, a partir de les 7 h, en el lloc de la sortida.

Durant la prova tots els participants hauran de portar el dorsal facilitat per l’organització de forma visible.

RECORREGUT

La Marxa constarà de dos recorreguts: un d’aproximadament 15 km i un altre de més curt de 10 km. En la seva major part transcorren per camins de terra o corriols. Els vehicles motoritzats tindran preferència en les zones asfaltades i en les cruïlles existents durant el recorregut. Serà responsabilitat dels participants aturar-se per extremar les precaucions abans de creuar la calçada.

Es disposarà d’un servei anomenat “escombra”. Aquest servei es presta perquè almenys un marxador, ciclista o motorista, coneixedor del recorregut, tanqui la marxa, tant per garantir la seguretat dels/de les participants com pel compliment de l’horari mínim establert.

Es recomana que cada participant porti al damunt un telèfon mòbil carregat. Es farà entrega d’un número de contacte de l’organització, per als casos de necessitat.

En cas de necessitar assistència, es demanarà la presentació del dorsal corresponent a la inscripció.

La solidaritat i el respecte amb la resta de marxaires seran crucials en cas d’emergència.

La Marxa es pot fer només caminant o corrent, però les persones que caminin sempre tindran prioritat de pas sobre les que corrin. No es permetrà participar en BTT.

Només es permetrà seguir la marxa amb vehicle en els casos indicats per l’organització.

Els que portin gossos els hauran de dur lligats, per evitar molèsties.

RECORREGUT ALTERNATIU

L’organització es reserva el dret de desviar la prova per un recorregut alternatiu i realitzar les modificacions que consideri necessàries en funció dels diferents condicionants, així com la suspensió de la prova si les condicions meteorològiques o qualsevol causa de força major l’obliguessin a fer-ho.

AVITUALLAMENTS

Es disposarà d’avituallaments amb fruita i aigua al llarg dels diferents recorreguts i un avituallament sòlid (carn, pa, amanida…) a l’arribada. En cap cas es donaran ampolles durant el recorregut.

ASSEGURANÇA

L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir i/o ocasionar abans, durant i després de la cursa. Tot i això, l’organització ha contractat, segons preveu la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i disposa dels serveis d’urgència adients.

OBSEQUI

Hi haurà un record de l’Anar-hi Anant per a tots els participants.

SERVEIS

Tots els participants disposaran de dutxes i vestidors a la mateixa zona del pavelló.

CURSA ECOLÒGICA / PROTECCIÓ DEL MEDI AMBIENT

Als avituallaments no s’entregarà ampolles d’aigua per no generar més residus dels necessaris.

Tots els participants es comprometen a dipositar totes les deixalles a les corresponents bosses col·locades als diferents punts de control i a no malmetre l’entorn.

Es tracta d’una activitat que té un recorregut per paratges de bellesa extraordinària. Sigueu respectuosos amb l’entorn, tots ho agrairem.

DRET D’IMATGE / PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Els/les inscrits/es cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o suport gràfic de l’Associació Anar-hi Anant.

Les dades dels participants seran incorporades en un fitxer de l’Associació Anar-hi Anant creat amb finalitats de control de l’activitat en curs i d’enviament d’informació d’activitats esportives i/o de lleure de la mateixa associació. Els inscrits a la prova apareixeran en un llistat que es farà públic. En omplir el formulari de la inscripció entenem que us considereu suficientment informats d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, tot adreçant-vos a l’organització de la prova: C/ Ipso Lauro, 12 de 17164 Bonmatí o a l’adreça electrònica marxabonmati@gmail.com.

Tramitar la inscripció d’aquesta cursa implica la total acceptació d’aquest reglament.

Qualsevol cas que es presenti no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador.

Recorregut “Anar-hi Anant”  2020

Llistat inscrits “Anar-hi Anant”  2020. Marxa 10, 15km i Trail 25Km.

Llistat tancat fins l’any vinent

Marxa “Anar-hi Anant” 2021

La Marxa “Anar-hi Anant” 2021 tindrà dos recorreguts, de 10 km i 13 km aproximadament, dins del terme municipal de Sant Julià del Llor i Bonmatí.
ATENCIÓ: La Marxa estarà limitada a 500 participants en total.

INFORMACIÓ GENERAL

DIES: Entre el 25 i el 28 de febrer del 2021.

LLOC DE SORTIDA I ARRIBADA: Antic Envelat de Bonmatí

HORARI DE SORTIDA: Al matí abans de les 11h.

QUILOMETRES:  Dos recorreguts, un de 10 km i un altre de 13 km (aprox.).

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA: La inscripció serà individual o per famílies, única i gratuïta.

Les inscripcions es tancaran 48 hores abans de cada un dels dies de la Marxa o bé quan s’hagi arribat al límit d’inscrits (500 participants en total).

Respecteu les mesures establertes per prevenir els contagis de covid.

En cas de confinament perimetral municipal o comarcal, s’anul·laran les inscripcions que incomplirien les limitacions de mobilitat establertes.

En cas de confinament domiciliari, se suspendrà l’activitat prevista.

IMPORTANT: La inscripció obliga a l’acatament del Reglament

Reglament 33a edició Marxa “Anar-hi Anant”  (10 / 15 Km) 2020

Les presents normes de participació obliguen tots els/les participants de la MARXA ANAR-HI ANANT i eximeixen l’organització de qualsevol responsabilitat.

PRESENTACIÓ

L’ANAR-HI ANANT és una marxa popular i oberta a tothom, sense distinció de categoria, sexe o edat; és també no competitiva, i no hi ha classificacions oficials ni premis, només un obsequi per a tothom. Els seus principals objectius són:

 • Aconseguir una marxa on tothom se senti a gust i hi pugui participar lliurement a la seva manera, i on el que prevalgui sigui la participació i no la competició.
 • Donar a conèixer el nostre municipi i els seus voltants; és per aquest motiu que procurem que sempre discorri per camins de terra i pel mig del bosc, procurant arribar a punts enlairats des d’on poder fruir del paisatge.

Està organitzada per l’Associació Anar-hi Anant de Bonmatí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Julià del Llor i Bonmatí, el Consell Esportiu de la Selva, la Diputació de Girona i també nombroses persones del poble pertanyents a diferents entitats del municipi.

PARTICIPANTS

La Marxa és oberta a tothom, sense cap límit d’edat.

En tractar-se d’una marxa per muntanya, amb bastants desnivells, serà imprescindible estar ben preparat físicament, principalment si es tria el recorregut més llarg, i portar l’equipament idoni per a aquest tipus de caminades. L’organització no es fa responsable de la manca de preparació adequada per a la prova ni dels accidents que es puguin produir, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

El nombre total de participants entre la Marxa Popular i la Trail Anar-hi Anant queda limitat a 1.500 persones.

DATA

La prova se celebrarà el diumenge 23 de febrer del 2020.

SORTIDA I ARRIBADA

La sortida serà a les 8:30 h, al pavelló de Bonmatí (al costat del camp de futbol). L’arribada serà al mateix lloc i l’hora límit serà les 14 h.

L’organització no assegura avituallament ni assistència a tota persona que no compleixi aquest horari. Igualment, l’esmorzar de l’arribada no se servirà abans de les 9:30 h.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es podran fer:

– A la pàgina web de la marxa, www.marxabonmati.com, en l’apartat Inscripcions, omplint les dades personals necessàries i abonant la quota d’inscripció mitjançant el sistema de pagament que s’hi estableixi. Les inscripcions a la web romandran obertes entre el 21 de gener i el dijous 21 de febrer. Un cop acceptada la inscripció, apareixerà el llistat de participants a la pàgina web, amb el número de dorsal atorgat.

– El dissabte 22 de febrer, de 17 a 19 h, al Centre Cívic de Bonmatí.

– El mateix dia de la marxa, a partir de les 7 h, al punt de sortida.

El preu de la inscripció per internet serà de 8 € i presencialment, de 10 €.

En cas de no poder venir a la cursa no es retornarà l’import de la inscripció, però fins al dijous 20 de febrer el participant podrà fer efectiu un canvi de nom, sempre que ho notifiqui a l’organització. A partir d’aquell moment no està permès el canvi de dorsals entre participants.

En el supòsit que un participant porti un dorsal que consti inscrit amb les dades personals d’una altra persona, l’organització queda exempta de qualsevol obligació o responsabilitat en aquest cas.

ENTREGA DORSALS

Els dorsals es lliuraran en el moment de la inscripció, si es fa de manera presencial. Si la inscripció es fa a través de la pàgina web, els dorsals es lliuraran el dissabte 22 de febrer, de 17 a 19 h, al Centre Cívic de Bonmatí, i el mateix dia de la cursa, a partir de les 7 h, en el lloc de la sortida.

Durant la prova tots els participants hauran de portar el dorsal facilitat per l’organització de forma visible.

RECORREGUT

La Marxa constarà de dos recorreguts: un d’aproximadament 15 km i un altre de més curt de 10 km. En la seva major part transcorren per camins de terra o corriols. Els vehicles motoritzats tindran preferència en les zones asfaltades i en les cruïlles existents durant el recorregut. Serà responsabilitat dels participants aturar-se per extremar les precaucions abans de creuar la calçada.

Es disposarà d’un servei anomenat “escombra”. Aquest servei es presta perquè almenys un marxador, ciclista o motorista, coneixedor del recorregut, tanqui la marxa, tant per garantir la seguretat dels/de les participants com pel compliment de l’horari mínim establert.

Es recomana que cada participant porti al damunt un telèfon mòbil carregat. Es farà entrega d’un número de contacte de l’organització, per als casos de necessitat.

En cas de necessitar assistència, es demanarà la presentació del dorsal corresponent a la inscripció.

La solidaritat i el respecte amb la resta de marxaires seran crucials en cas d’emergència.

La Marxa es pot fer només caminant o corrent, però les persones que caminin sempre tindran prioritat de pas sobre les que corrin. No es permetrà participar en BTT.

Només es permetrà seguir la marxa amb vehicle en els casos indicats per l’organització.

Els que portin gossos els hauran de dur lligats, per evitar molèsties.

RECORREGUT ALTERNATIU

L’organització es reserva el dret de desviar la prova per un recorregut alternatiu i realitzar les modificacions que consideri necessàries en funció dels diferents condicionants, així com la suspensió de la prova si les condicions meteorològiques o qualsevol causa de força major l’obliguessin a fer-ho.

AVITUALLAMENTS

Es disposarà d’avituallaments amb fruita i aigua al llarg dels diferents recorreguts i un avituallament sòlid (carn, pa, amanida…) a l’arribada. En cap cas es donaran ampolles durant el recorregut.

ASSEGURANÇA

L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir i/o ocasionar abans, durant i després de la cursa. Tot i això, l’organització ha contractat, segons preveu la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i disposa dels serveis d’urgència adients.

OBSEQUI

Hi haurà un record de l’Anar-hi Anant per a tots els participants.

SERVEIS

Tots els participants disposaran de dutxes i vestidors a la mateixa zona del pavelló.

CURSA ECOLÒGICA / PROTECCIÓ DEL MEDI AMBIENT

Als avituallaments no s’entregarà ampolles d’aigua per no generar més residus dels necessaris.

Tots els participants es comprometen a dipositar totes les deixalles a les corresponents bosses col·locades als diferents punts de control i a no malmetre l’entorn.

Es tracta d’una activitat que té un recorregut per paratges de bellesa extraordinària. Sigueu respectuosos amb l’entorn, tots ho agrairem.

DRET D’IMATGE / PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Els/les inscrits/es cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o suport gràfic de l’Associació Anar-hi Anant.

Les dades dels participants seran incorporades en un fitxer de l’Associació Anar-hi Anant creat amb finalitats de control de l’activitat en curs i d’enviament d’informació d’activitats esportives i/o de lleure de la mateixa associació. Els inscrits a la prova apareixeran en un llistat que es farà públic. En omplir el formulari de la inscripció entenem que us considereu suficientment informats d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, tot adreçant-vos a l’organització de la prova: C/ Ipso Lauro, 12 de 17164 Bonmatí o a l’adreça electrònica marxabonmati@gmail.com.

Tramitar la inscripció d’aquesta cursa implica la total acceptació d’aquest reglament.

Qualsevol cas que es presenti no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador.

Recorregut “Anar-hi Anant”  2020

Llistat inscrits “Anar-hi Anant”  2020. Marxa 10, 15km i Trail 25Km.

Llistat tancat fins l’any vinent