Trail

INSCRIPCIONS ONLINE 2017 OBERTES DEL 23 DE GENER AL 23 DE FEBRER

Trail “Anar-hi Anant” 2017

Aquest any 2017, farem la Trail de 32 Km (aprox.).

ATENCIÓ: La Trail estarà limitada a 500 participants.

INFORMACIÓ GENERAL

DIA DE LA TRAIL: 26 de febrer de 2017.
LLOC DE SORTIDA: Envelat de Bonmatí.
LLOC D’ARRIBADA: Envelat de Bonmatí.
HORARI DE SORTIDA: A partir de les 8:00.
TEMPS MÀXIM PER COMPLETAR EL RECORREGUT: Fins les 14:00.
QUILOMETRES: 32 Km. (aprox).
AVITUALLAMENTS: 5 (al Km. 5, al Km. 9, al Km. 15-20, al km. 27 i a l’arribada.)
PREU INSCRIPCIÓ: 10 € (Obsequi i esmorzar inclòs).

La informació detallada de la prova la trobareu al Reglament

Reglament 6a Trail (32km) “Anar-hi Anant” 2017

Les presents normes de participació obliguen tots els/les participants de la TRAIL ANAR-HI ANANT i eximeixen l’organització de qualsevol responsabilitat.

PRESENTACIÓ

La cursa TRAIL és una prova atlètica de muntanya no competitiva, no hi ha classificacions oficials ni premis, que té per objectiu donar a conèixer, al llarg d’aproximadament 32 km, les principals capelles que existeixen a prop de Bonmatí: Sant Roc, Santa Lena i Santa Brígida, i fer gaudir els participants de racons naturals de singular bellesa, com són els cingles de Sant Roc, els camins dels Tres Rocs d’Amer o les vistes de les valls del rius Ter i Brugent.

Està organitzada per l’Associació Anar-hi Anant de Bonmatí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Julià del Llor i Bonmatí, el Consell Esportiu de la Selva, la Diputació de Girona i també la de nombroses persones del poble pertanyents a diferents entitats del municipi.

PARTICIPANTS

 

Hi podran participar totes aquelles persones que ho desitgin majors de 18 anys.

En tractar-se d’una prova de fons per muntanya, amb importants desnivells, serà imprescindible estar ben preparat físicament per a llargs recorreguts i portar l’equipament idoni per l’especialitat. L’organització no es fa responsable de la manca de preparació adequada per a la prova, ni dels accidents que es puguin produir, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

Les inscripcions a la TRAIL estaran limitades a 500 participants.

 DATA

La prova se celebrarà el 26 de febrer de 2017.

 SORTIDA I ARRIBADA

La sortida serà a les 8 h, al davant de l’envelat de Bonmatí. L’arribada serà a l’escola. L’hora límit serà les 14 h.

ENTREGA DORSALS

Els dorsals es lliuraran el dissabte 25, de 17 a 19 h, a l’escola Sant Jordi, i el mateix dia de la cursa, a partir de les 7 h, en el lloc de la sortida.

RECORREGUT

El recorregut, d’aproximadament 32 km i un desnivell de 1.000 m, estarà totalment senyalitzat amb cinta pròpia de l’organització i amb senyals a les cruïlles més conflictives. Al km 9 hi haurà un control de pas que els/les corredors/es hauran d’haver passat abans de les 10 h. Tot aquell/a que arribi a aquest punt més tard del temps previst, serà desviat fins a trobar el recorregut de la Marxa Popular, i al final haurà fet aproximadament 20 km. Hi haurà també un altre control de pas al km 15 que s’haurà de passar abans de les 11 h. Els que hi passin més tard seran desviats cap a l’arribada i s’estalviaran aproximadament els 5 km que es faran al voltant de l’ermita de Santa Brígida d’Amer.

Els vehicles motoritzats tindran preferència en les zones asfaltades i en les cruïlles existents durant el recorregut. Serà responsabilitat dels participants aturar-se per extremar les precaucions abans de creuar la calçada.

La prova disposarà d’un servei anomenat “escombra”. Aquest servei es presta perquè almenys un marxador, ciclista o motorista, coneixedor del recorregut, tanqui la marxa, tant per garantir la seguretat dels/de les participants com pel compliment de l’horari mínim establert.

Llevat que es produeixi una lesió o un accident, un/a participant no ha d’abandonar la prova si no és en un lloc de control. Aquell/a que hagi decidit abandonar la prova abans, és obligatori que acudeixi al següent punt de control per notificar-ho al responsable del lloc. En aquest punt es prendrà nota del seu número de dorsal i el podrà conservar per poder beneficiar-se dels serveis oferts per l’organització al final de la cursa.

Els participants només podran rebre ajuda externa de col·laboradors, amics o familiars en els punts de controls o en els avituallaments establerts.

Es recomana que cada participant porti al damunt un telèfon mòbil carregat. Es farà entrega d’uns números de contacte de l’organització en cas de necessitat.

La solidaritat i el respecte amb la resta de corredors/es seran crucials en aquest tipus de situacions.

RECORREGUT ALTERNATIU

L’organització es reserva el dret de desviar la prova per un recorregut alternatiu i realitzar les modificacions que consideri necessàries en funció dels diferents condicionants, així com la suspensió de la prova si les condicions meteorològiques o qualsevol causa de força major l’obliguessin a fer-ho.

 AVITUALLAMENTS

Es disposarà de 5 avituallaments sòlids: aproximadament, al km 5, al km 9, al km 15-20, al km 27 i a l’arribada. Hi haurà també punts d’aigua, on els participants podran omplir els seus bidons. En cap cas es donaran ampolles.

 INSCRIPCIONS

Les inscripcions es podran fer:

  • A la pàgina web de la marxa, marxabonmati.com, en l’apartat Inscripcions, omplint les dades personals necessàries i abonant la quota d’inscripció mitjançant el sistema de pagament que s’hi estableixi. Les inscripcions a la web romandran obertes entre el 23 de gener i el 23 de febrer. O bé fins a arribar als 500 inscrits.
  • Si queden dorsals lliures, es podran fer presencialment:
  • El dissabte 25 de febrer, de 17 a 19 h, a l’escola Sant Jordi.
  • El mateix dia de la marxa, a partir de les 7 h, al punt de sortida.

El preu de la inscripció serà de 10 €.

Per donar la inscripció per definitiva i tramitada s’hauran d’haver complert tots i cadascun dels requisits següents:

  • Emplenar el quadre d’inscripció completament, sense deixar en blanc cap camp.
  • Tramitar el pagament de l’import total d’inscripció.

Un cop formalitzat el pagament, no es retornaran els diners en cap cas excepte en cas de lesió, que haurà d’estar justificada a l’organització mitjançant informació del metge acompanyada d’un diagnòstic.

En cas de no poder venir a la cursa no es retornarà l’import de la inscripció, però fins al divendres 24 de febrer el participant podrà fer efectiu un canvi de nom, sempre que ho notifiqui a l’organització. A partir d’aquell moment no està permès el canvi de dorsals entre corredors.

Cada un dels participants disposarà d’un dorsal, que haurà de portar de forma ben visible, amb un color i format diferent dels dorsals dels participants de la Marxa Popular.
En el supòsit que un participant porti un dorsal que consti inscrit amb les dades personals d’una altra persona, l’organització queda exempta de qualsevol obligació o responsabilitat en aquest cas.

Un cop acceptada la inscripció, apareixerà el llistat de participants a la pàgina web, amb el número de dorsal atorgat. El llistat s’actualitzarà cada 15 minuts.

 ASSEGURANÇA

Segons la Llei de l’Esport 8/1999, tots els participants han de disposar d’una assegurança esportiva individual.

L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir i/o ocasionar abans, durant i després de la cursa. Tot i això, l’organització ha contractat, segons preveu la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i disposa de serveis d’urgència adients.

OBSEQUI

Hi haurà un record de l’Anar-hi Anant per a tots els participants. L’obsequi per als primers 1.000 inscrits inclourà una samarreta commemorativa de la 30a edició de la Marxa Anar-hi Anant (en aquests 1.000 inscrits s‘hi comptaran tant els de la Trail com els de la Marxa).

A l’arribada hi haurà beguda i menjar (carn, pa, amanida…) per a tots els participants.

SERVEIS

Tots els participants disposaran de dutxes i vestidors a la zona esportiva del poble.

CURSA ECOLÒGICA / PROTECCIÓ DEL MEDI AMBIENT

Als avituallaments no s’entregarà ampolles d’aigua per no generar més residus dels necessaris.

Tots els participants es comprometen a dipositar totes les deixalles a les corresponents bosses col·locades als diferents punts de control i a no malmetre l’entorn.

Es tracta d’una activitat que té un recorregut per paratges de bellesa extraordinària. Sigueu respectuosos amb l’entorn, tots ho agrairem.

DRET A LA IMATGE / PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Els/les inscrits/es cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o suport gràfic de l’Associació Anar-hi Anant.

Les dades dels participants seran incorporades en un fitxer de l’Associació Anar-hi Anant creat amb finalitats de control de l’activitat en curs i d’enviament d’informació d’activitats esportives i/o de lleuren de la mateixa associació. Els inscrits a la prova apareixeran en un llistat que es farà públic. En omplir el formulari de la inscripció entenem que us considereu suficientment informats d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, tot adreçant-vos a l’organització de la prova: C/ Ipso Lauro, 12 de 17164 Bonmatí o a l’adreça electrònica marxabonmati@gmail.com.

Tramitar la inscripció d’aquesta cursa implica la total acceptació d’aquest reglament.

Qualsevol cas que es presenti no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador.

Recorregut Trail “Anar-hi Anant”  2017

Mapa 2017 Anar-hi Anant

Llistat inscrits Trail “Anar-hi Anant”  2017

Atenció: Un cop us hàgiu inscrit el llistat s’actualitza automàticament cada 15 minuts.

Inscripcions online obertes del 23 de gener al 23 de febrer

DorsalNom i Cognoms
1JOSP GUASCH TORRES
2Josep Junco Badosa
3Alex pifarre jaimejuan
4Isaac Carreras Besalú
5gerard coelho trias
6Javier Infantes
7Sergi Murciano Mena
8JMA Requena
9eduard muixach roig
10david hernando roura
11elvira carrasco reyes
12said fellah
13Albert Mata jurado
14Anna Margallo López
15Robert swart
16Francesc Font
17Olga Martinez Molina
18Albert Julià Gómez
19Joan Carles Padrosa costa
20Victor Duque muñoz
21lluís puig i puig
22dídac manresa molins
23PERE COSTA MASO
24antonio villarejo rabadan
25Arcadi agell mas
26Ernest Alegri Llobet
27Josep Reig sais
28David Catalina PLANADECURSACH
29German Pavia manzano
30LLUÍS TUNEU ARXER
31imma montoro pelaez
32JORDI CAMPS I SERRAMITJA
33JORDI RIBAS SERRA
34Xavier Tortosa Sánchez
35joaquin martinez garcia
36juan francisco perez benedicto
37montserrat sistere llop
38Ferran Crehuet carbonell
39marc garcia alba
40gerard agell serramitjana
41joan duran bahí
42ADRIANA COLUCIO VELAZQUEZ
43xevi deulofeu crous
44Gerard PalMada farreny
45Maria Castaño serra
46JOAN MARC ARCAS ALBERTI
47Rafa Cano
48Laura Poch busquets
49Tomàs Ventura Teixidó
50FRANCESC MANEL CALVO LOPEZ
51jaume planella roura
52albert besora i causadias
53JORDI FONTÀS MITJANAS
54Angel Arqueros rodriguez
55Aina CusÍ Batlle
56Gerard Martinez
57Marc Campal Carles
58Imma Boada Oriols
59david prim dilme
60Nil domenech
61Manu Alarcón
62jordi bosch
63ALBERT RODRIGUEZ MORATO
64IVAN MARTIN ALONSO
65Jordi Guitart ruiz
66Josep Serra Ventalló
67pERE mASÓ sAGRERA
68lourdes morente arevalo
69POL SANSA MARTIN
70Pere Alsina Coll
71JOSE PEREZ GONZALEZ
72JOAN PEREZ CALVO
73Carmde carmlona maqueda