INSCRIPCIONS ONLINE 2019 TANCADES

Marxa “Anar-hi Anant” 2019

La Marxa “Anar-hi Anant” 2019 tindrà dos recorreguts, de 10 km. i 15 km. aproximadament.
ATENCIÓ: La Marxa i la Trail estaran limitades a 1.500 participants en total.

INFORMACIÓ GENERAL

DIA DE LA MARXA: 24 de febrer del 2019.

LLOC DE SORTIDA: Pavelló de Bonmatí.

LLOC D’ARRIBADA: Pavelló de Bonmatí.

HORARI DE SORTIDA: A les 8:30.

QUILOMETRES:  Dos recorreguts, un de 10 km i un altre de 15 km (aprox.).

PREU INSCRIPCIÓ MARXA 10, 15 KM: 8 € per Internet / 10€ presencial (Obsequi i esmorzar inclòs).

La informació detallada de la prova la trobareu al Reglament

Reglament 32a edició Marxa “Anar-hi Anant”  (10 / 15 Km) 2019

Les presents normes de participació obliguen tots els/les participants de la MARXA ANAR-HI ANANT i eximeixen l’organització de qualsevol responsabilitat.

PRESENTACIÓ

L’ANAR-HI ANANT és una marxa popular i oberta a tothom, sense distinció de categoria, sexe o edat; és també no competitiva, i no hi ha classificacions oficials ni premis, només un obsequi per a tothom. Els seus principals objectius són:

  • Aconseguir una marxa on tothom se senti a gust i hi pugui participar lliurement a la seva manera, i on el que prevalgui sigui la participació i no la competició.
  • Donar a conèixer el nostre municipi i els seus voltants; és per aquest motiu que procurem que sempre discorri per camins de terra i pel mig del bosc, procurant arribar a punts enlairats des d’on poder fruir del paisatge.

Està organitzada per l’Associació Anar-hi Anant de Bonmatí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Julià del Llor i Bonmatí, el Consell Esportiu de la Selva, la Diputació de Girona i també nombroses persones del poble pertanyents a diferents entitats del municipi.

PARTICIPANTS

La Marxa és oberta a tothom, sense cap límit d’edat.

En tractar-se d’una marxa per muntanya, amb bastants desnivells, serà imprescindible estar ben preparat físicament, principalment si es tria el recorregut més llarg, i portar l’equipament idoni per a aquest tipus de caminades. L’organització no es fa responsable de la manca de preparació adequada per a la prova ni dels accidents que es puguin produir, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

El nombre total de participants a la Marxa Popular i a la Trail Anar-hi Anant queda limitat a 1.500 persones.

DATA

La prova se celebrarà el diumenge 24 de febrer del 2019.

SORTIDA I ARRIBADA

La sortida serà a les 8:30 h, al pavelló de Bonmatí (al costat del camp de futbol). L’arribada serà al mateix lloc i l’hora límit serà les 14 h.

L’organització no assegura avituallament ni assistència a tota persona que no compleixi aquest horari. Igualment, l’esmorzar de l’arribada no se servirà abans de les 9:30 h.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es podran fer:

– A la pàgina web de la marxa, www.marxabonmati.com, en l’apartat Inscripcions, omplint les dades personals necessàries i abonant la quota d’inscripció mitjançant el sistema de pagament que s’hi estableixi. Les inscripcions a la web romandran obertes entre el 21 de gener i el dijous 21 de febrer. Un cop acceptada la inscripció, apareixerà el llistat de participants a la pàgina web, amb el número de dorsal atorgat.

– El dissabte 23 de febrer, de 17 a 19 h, al Centre Cívic de Bonmatí.

– El mateix dia de la marxa, a partir de les 7 h, al punt de sortida.

El preu de la inscripció per internet serà de 8 € i presencialment, de 10 €.

En cas de no poder venir a la cursa no es retornarà l’import de la inscripció, però fins al dijous 21 de febrer el participant podrà fer efectiu un canvi de nom, sempre que ho notifiqui a l’organització. A partir d’aquell moment no està permès el canvi de dorsals entre participants.

En el supòsit que un participant porti un dorsal que consti inscrit amb les dades personals d’una altra persona, l’organització queda exempta de qualsevol obligació o responsabilitat en aquest cas.

ENTREGA DORSALS

Els dorsals es lliuraran en el moment de la inscripció, si es fa de manera presencial. Si la inscripció es fa a través de la pàgina web, els dorsals es lliuraran el dissabte 23 de febrer, de 17 a 19 h, al Centre Cívic de Bonmatí, i el mateix dia de la cursa, a partir de les 7 h, en el lloc de la sortida.

Durant la prova tots els participants hauran de portar el dorsal facilitat per l’organització de forma visible.

RECORREGUT

La Marxa constarà de dos recorreguts: un d’aproximadament 15 km i un altre de més curt de 10 km. En la seva major part transcorren per camins de terra o corriols. Els vehicles motoritzats tindran preferència en les zones asfaltades i en les cruïlles existents durant el recorregut. Serà responsabilitat dels participants aturar-se per extremar les precaucions abans de creuar la calçada.

Es disposarà d’un servei anomenat “escombra”. Aquest servei es presta perquè almenys un marxador, ciclista o motorista, coneixedor del recorregut, tanqui la marxa, tant per garantir la seguretat dels/de les participants com pel compliment de l’horari mínim establert.

Es recomana que cada participant porti al damunt un telèfon mòbil carregat. Es farà entrega d’un número de contacte de l’organització, per als casos de necessitat.

En cas de necessitar assistència, es demanarà la presentació del dorsal corresponent a la inscripció.

La solidaritat i el respecte amb la resta de marxaires seran crucials en cas d’emergència.

La Marxa es pot fer només caminant o corrent, però les persones que caminin sempre tindran prioritat de pas sobre les que corrin. No es permetrà participar en BTT. Només es permetrà seguir la marxa amb vehicle en els casos indicats per l’organització.

Els que portin gossos els hauran de dur lligats, per evitar molèsties.

RECORREGUT ALTERNATIU

L’organització es reserva el dret de desviar la prova per un recorregut alternatiu i realitzar les modificacions que consideri necessàries en funció dels diferents condicionants, així com la suspensió de la prova si les condicions meteorològiques o qualsevol causa de força major l’obliguessin a fer-ho.

AVITUALLAMENTS

Es disposarà d’avituallaments amb fruita i aigua al llarg dels diferents recorreguts i un avituallament sòlid (carn, pa, amanida…) a l’arribada. En cap cas es donaran ampolles durant el recorregut.

ASSEGURANÇA

L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir i/o ocasionar abans, durant i després de la cursa. Tot i això, l’organització ha contractat, segons preveu la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i disposa dels serveis d’urgència adients.

OBSEQUI

Hi haurà un record de l’Anar-hi Anant per a tots els participants.

SERVEIS

Tots els participants disposaran de dutxes i vestidors a la zona esportiva del poble.

CURSA ECOLÒGICA / PROTECCIÓ DEL MEDI AMBIENT

Als avituallaments no s’entregarà ampolles d’aigua per no generar més residus dels necessaris.

Tots els participants es comprometen a dipositar totes les deixalles a les corresponents bosses col·locades als diferents punts de control i a no malmetre l’entorn.

Es tracta d’una activitat que té un recorregut per paratges de bellesa extraordinària. Sigueu respectuosos amb l’entorn, tots ho agrairem.

DRET D’IMATGE / PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Els/les inscrits/es cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o suport gràfic de l’Associació Anar-hi Anant.

Les dades dels participants seran incorporades en un fitxer de l’Associació Anar-hi Anant creat amb finalitats de control de l’activitat en curs i d’enviament d’informació d’activitats esportives i/o de lleure de la mateixa associació. Els inscrits a la prova apareixeran en un llistat que es farà públic. En omplir el formulari de la inscripció entenem que us considereu suficientment informats d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, tot adreçant-vos a l’organització de la prova: C/ Ipso Lauro, 12 de 17164 Bonmatí o a l’adreça electrònica marxabonmati@gmail.com.

Tramitar la inscripció d’aquesta cursa implica la total acceptació d’aquest reglament.

Qualsevol cas que es presenti no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador.

Recorregut “Anar-hi Anant”  2019

Llistat inscrits “Anar-hi Anant”  2019. Marxa 10, 15km i Trail 25Km.

Atenció: Un cop us hàgiu inscrit el llistat s’actualitza automàticament cada 15 minuts. El llistat és general pels 3 recorreguts.

Inscripcions online obertes del 21 de gener al 21 de febrer

DorsalNom i CognomsRecorregut
1Pau Roura ferrésMarxa 10Km
2Thais Roig SoleroMarxa 10Km
3Boi Deu CasasTrail 25Km
4Pau Roig farreresTrail 25Km
5josep carreras vilaltaMarxa 15Km
6jordi bautistaMarxa 15Km
7nuria saigiMarxa 15Km
8Albert Marti rosTrail 25Km
9jonatan ruiz RodríguezTrail 25Km
10JOAN ALCALDE TARIFAMarxa 15Km
11Martí forest titosTrail 25Km
12Leandro martinezTrail 25Km
13David MARTINEZTrail 25Km
14Ester Masdemont Ferrer masdemont ferrerTrail 25Km
15elena navarro molinaTrail 25Km
16Núria OLMOS PAGÈSMarxa 15Km
17joan paredes garrigaTrail 25Km
18maria teresa fernandez lozanoTrail 25Km
19Joan VERDAGUER CROUSTrail 25Km
20Joan Riera CasadesusTrail 25Km
21Asun condom vilarTrail 25Km
22marta santalla caballeMarxa 10Km
23Teresa Comadira alonsoTrail 25Km
24Carles Lloret bechTrail 25Km
25TRINIDAD AGUNDEZ ACOSTATrail 25Km
26MARTA CORTIJO GUITARTMarxa 15Km
27lluís planellas boixMarxa 15Km
28bernat planellas cortijoMarxa 15Km
29Ruben MarcoTrail 25Km
30Xavier Fabre HerediaTrail 25Km
31Jordi Ribugent SalaMarxa 10Km
32Jordi Nogue RosellMarxa 10Km
33Juan andrés Díaz gómezMarxa 10Km
34Albert Escobar sencialesMarxa 15Km
35Laura Rigau palahíMarxa 15Km
36JORDI BOTA MASTrail 25Km
37marc llado ponsTrail 25Km
38Marta Da costaMarxa 15Km
39Sergi Sau rieraMarxa 15Km
40Anna Jane moralesMarxa 15Km
41Aina Soler masponsMarxa 15Km
42Laura Rueda paresMarxa 15Km
43Jordi gispert fontMarxa 15Km
44ANNA TRIAS MUNÉMarxa 15Km
45jess garcia casadevallTrail 25Km
46victor joana calaviaTrail 25Km
47SÍLVIA JUVENTENCH I PIBERNATMarxa 10Km
48LAURA VILANOVA I VILARETMarxa 10Km
49ARIADNA MATEU I BATLLEMarxa 10Km
50Marçal Font CastanysTrail 25Km
51TERESA MAYAYO OlórizMarxa 10Km
52ANNA FIGUERAS CUEVASMarxa 10Km
53olga martinez molinaTrail 25Km
54Belen perez jimenezMarxa 15Km
55mARIA JOSE nUÑEZMarxa 15Km
56Santos Barbero gallegoMarxa 10Km
57Silvia González gatóoMarxa 10Km
58Víctor González gatóoMarxa 10Km
59eduard vega martinMarxa 10Km
60quim suerda ruscalledaMarxa 10Km
61GLÒRIA TRIAS GUÀRDIAMarxa 15Km
62RAQUEL GUARDEÑO SANCHEZMarxa 15Km
63lídia vergés batallerTrail 25Km
64núria anticóMarxa 15Km
65joan clopes gasullMarxa 15Km
66Kilian Barbeta molinosMarxa 15Km
67Anna prat villalbaMarxa 10Km
68Victor RubioMarxa 10Km
69Enric Àlvarez gomezTrail 25Km
70Alex Garcia rodriguezTrail 25Km
71Gemma Riera tornésMarxa 15Km
72Nuri quer margallMarxa 15Km
73mònica pera colomMarxa 10Km
74ona pérez peraMarxa 10Km
75eduard pérez samperaMarxa 15Km
76Carles torramilansMarxa 10Km
77laura badosaMarxa 10Km
78maria bartrinaMarxa 10Km
79miquel badosaMarxa 10Km
80ANNA Condom vilarMarxa 10Km
81Xavi Guirado sanchezMarxa 10Km
82Marta Tornes tornesMarxa 10Km
83Josep antoni Ramirez gallegoMarxa 10Km
84joan duran bahiTrail 25Km
85ANNA CORTIJO GUITARTMarxa 15Km
86LLUIS rovirolaMarxa 15Km
87teresa sanzMarxa 15Km
88rosa sanzMarxa 15Km
89amparo lopezMarxa 15Km
90Eric paletMarxa 10Km
91MAria Sotomayor MilanMarxa 15Km
92Cristian GaitanMarxa 15Km
93SandrA Barroso BoadaMarxa 15Km
94elisenda mataro condomMarxa 10Km
95jofre soler corcollMarxa 10Km
96maria lópez brunsóMarxa 15Km
97EDGAR fULLANA MARTINEZTrail 25Km
98Angel pielies serratTrail 25Km
99Mar CrespoMarxa 10Km
100Silvia Joanmiquel fontMarxa 15Km
101Rafa Rodriguez perezMarxa 15Km
102EVA GALOBARDES ALBRICHMarxa 10Km
103PURI GARCIA GARCIAMarxa 10Km
104ANGELINA VALLS VIÑETSMarxa 10Km
105raquel figueras vallsMarxa 10Km
106SANDRA SIDERA GARRIGAMarxa 10Km
107Mireia mourais tràfachMarxa 10Km
108Maribel Vila comaTrail 25Km
109Rosa Ana Hoyo TrujilloMarxa 10Km
110MaIte Reina carrilloTrail 25Km
111Jesus valenti geliMarxa 10Km
112javier martinez perezMarxa 10Km
113agusti burset vicenteMarxa 10Km
114albert burset gonzalezMarxa 10Km
115Joan Moncanut i jordaMarxa 10Km
116Margarida Moncanut i anguilaMarxa 10Km
117Manel Julian tousTrail 25Km
118Oliver Pedroche garciaTrail 25Km
119Isabel Muñoz extremeraMarxa 10Km
120Miguel Ortega meleroMarxa 10Km
121ANDREU PUIGDEMONTMarxa 15Km
122MONTSE ISACHMarxa 15Km
123MARÇAL LOPEZ MARTÍNEZMarxa 15Km
124Petra Caballero lopezMarxa 10Km
125Juan carlos MonteroMarxa 10Km
126Xavier Costa arnauMarxa 10Km
127JORDI duran palauMarxa 10Km
128MANEL subirana sardaMarxa 10Km
129gerar martinez i benitoTrail 25Km
130LLUÍS TUNEU ARXERTrail 25Km
131Manel PulgaRin ortizMarxa 15Km
132yenait Mora meleroMarxa 10Km
133Manoli Rodríguez caleroMarxa 10Km
134Cristina ROCA SANTALLAMarxa 15Km
135Sandra CruanyesMarxa 10Km
136Santi Meca RodríguezMarxa 10Km
137Andrea Fernández caraballoMarxa 10Km
138Alba Juanola verdaguerMarxa 15Km
139Montserrat Geronès PalomerasMarxa 10Km
140Ramon Batllori DilletMarxa 10Km
141Albert Rossell molarMarxa 15Km
142Maria Figueras vallsMarxa 15Km
143Gemma TorrentMarxa 10Km
144Eduard Cabello juanMarxa 10Km
145Soraya Palacios gonzalezMarxa 10Km
146jordi ribas serraTrail 25Km
147Cristian Coma ArnauTrail 25Km
148Toni YUBERO meleiroTrail 25Km
149xavier freixas moradellTrail 25Km
150Carolina ValleMarxa 15Km
151m.lluïsa palomeras espuñaMarxa 10Km
152gerard pubill palomerasMarxa 10Km
153AINA FRIGOLA DE ROSMarxa 10Km
154nURI FRIGOLA DE ROSMarxa 10Km
155Olga Casas BusquetMarxa 10Km
156Victor MÁrquez BolivarMarxa 10Km
157Albert RIOS moyanoTrail 25Km
158Artur Dominguez gispertMarxa 15Km
159Clàudia Moner pèrezMarxa 15Km
160jordi camps i serramitjaTrail 25Km
161Cristina Baltrons MolsonMarxa 10Km
162Nerea López SánchezTrail 25Km
163Lluís Mares marunyTrail 25Km
164Kike Pereira meleiroMarxa 10Km
165GEMMA FELIU TURONTrail 25Km
166Gemma VISENS TorresMarxa 15Km
167EUDALD Carreras JuzgadoMarxa 15Km
168Anna Oliveras borrellMarxa 15Km
169Charles yvan Maniben diBongueTrail 25Km
170Sabina PeñalverMarxa 10Km
171Javier HinarejosMarxa 10Km
172CARLES alcala lladoTrail 25Km
173isabel sarsanedas pijuanMarxa 10Km
174MIRIAm Costa buenoMarxa 10Km
175Angi Benet roquetaMarxa 10Km
176Rafa CAñizares muñozMarxa 15Km
177xavier Barbé SalarichMarxa 15Km
178Elsa Sbert planasMarxa 10Km
179Gemma PicaMarxa 15Km
180charo garcia morenoMarxa 15Km
181JOSEP masso daunisMarxa 15Km
182cristina sellabonabosacomaMarxa 15Km
183Gabriel esquius fuentesMarxa 10Km
184David Cabrero vendrellMarxa 10Km
185Anna Pages ridriguezTrail 25Km
186JOAN VILA PUIGMarxa 10Km
187MIGUEL ROBLES GARCIAMarxa 10Km
188CARMEN LOPEZ CARREÑOMarxa 10Km
189JOANA DURBAU PLANASMarxa 10Km
190FRANCISCO SERRA CAUPENAMarxa 10Km
191Joan Palomo perezMarxa 15Km
192Dolors Zubillaga fernandezMarxa 10Km
193Anabel SotodososMarxa 10Km
194joan grabulosa vidalMarxa 10Km
195INGRID CARRERÓ PLANAMarxa 10Km
196Jordi Canals GeladaTrail 25Km
197Anna casellas milàTrail 25Km
198Rosa Boix ensesaMarxa 10Km
199silvia gayolà triadóMarxa 10Km
200Eva Sellabona esteveMarxa 15Km
201Sonia Moreno carrerasMarxa 15Km
202Mònica Pradas callMarxa 15Km
203Raul Jurado barriosTrail 25Km
204Manel Cano GarciaMarxa 10Km
205ROSA DELGADO GIFREUMarxa 15Km
206Jordi Labrada panosaTrail 25Km
207David BruguéMarxa 15Km
208Miquel Obrador CorominasMarxa 10Km
209Gemma Bautista suredaMarxa 10Km
210edna pagès bautistaMarxa 10Km
211sara pagès bautistaMarxa 10Km
212eduard pagès pibernatTrail 25Km
213ANA RIVAS MASFERRERMarxa 10Km
214Jordi Vicente RibasMarxa 10Km
215HELENA Surós MasósTrail 25Km
216Mònica cornellà SánchezTrail 25Km
217Jordi domenech castellnouMarxa 15Km
218DAVID CARRERAS VIVANCOSMarxa 15Km
219MARIONA LOPEZ ORTIZMarxa 15Km
220JORDI QUERA JUHERMarxa 10Km
221cristina ribera fernándezMarxa 10Km
222david moreno bolañosTrail 25Km
223nuria caros masferrerMarxa 10Km
224Josep Solà SalaMarxa 10Km
225Sílvia PalahíMarxa 10Km
226lAURA mASÓ aYMERICHMarxa 15Km
227ANNA MUÑOZ PUIGMarxa 10Km
228marc carandell rodriguezMarxa 10Km
229neus rigau escaviasMarxa 10Km
230Joan Carles Padrosa CostaMarxa 10Km
231Jordi Aparicio guiraoTrail 25Km
232Yolanda Elices lorenzoMarxa 10Km
233anna matamalaMarxa 10Km
234rut jou matamalaMarxa 10Km
235ivette planella matamalaMarxa 10Km
236maria figueras vivesMarxa 10Km
237Alba cOLLELL PUIGMarxa 15Km
238MIREIA BOSCH RUEDAMarxa 15Km
239àngel gutierrez martinezTrail 25Km
240joel gutierrez alvarezMarxa 10Km
241silvia feixas colldecarreraMarxa 15Km
242jordi senciales serratMarxa 15Km
243roger senciales feixasMarxa 15Km
244marti senciales feixasMarxa 15Km
245Alberto Ortega plazaMarxa 15Km
246Oriol Salsas RoquéTrail 25Km
247mireia santos vidalMarxa 15Km
248monica vilosa sánchezMarxa 15Km
249DORIS sanchez tudelaMarxa 10Km
250jordi vilá collMarxa 10Km
251eduard sala mencióMarxa 15Km
252rita masferrer pintoMarxa 10Km
253marta moragas masferrerMarxa 10Km
254isidre moragas recasensMarxa 10Km
255FABIANA molas leivaMarxa 15Km
256LOURDES PUIGMAL CLARAVALLMarxa 15Km
257Meritxell beltran fernandezMarxa 10Km
258sílvia company montielMarxa 15Km
259David Espinosa SánchezMarxa 15Km
260pere costa masoMarxa 10Km
261antonio vilarejo rabadanMarxa 10Km
262Renan GoetzMarxa 15Km
263Marc arnau caballeroTrail 25Km
264Mildred buenoMarxa 15Km
265sonia vidal pozoMarxa 15Km
266sandra vidal pozoMarxa 15Km
267Anna Heras vallsTrail 25Km
268Jordi luis batalleTrail 25Km
269Anna Guzmán fornellsMarxa 10Km
270Josep Guzmán padillaMarxa 10Km
271Maria Fornells albertiMarxa 10Km
272marta serrano gubernMarxa 10Km
273marti hugas serranoMarxa 10Km
274Juan Sánchez OlivaresTrail 25Km
275ANTONI ARIZA ARTACHOMarxa 15Km
276sonia bermudez carrilloMarxa 15Km
277Pere PLANIOLTrail 25Km
278sílvia valentí vallsMarxa 10Km
279francesc rudilla salvadorMarxa 10Km
280biel rudilla valentíMarxa 10Km
281Maurici LOPEZ-FELIPTrail 25Km
282Aleix LOPEZ-FELIPMarxa 10Km
283Vanesa Seriñá estebanMarxa 15Km
284Angel Badosa puigMarxa 15Km
285Anna royo rosMarxa 15Km
286David Badosa royoMarxa 15Km
287Joesp creus collMarxa 15Km
288Cristian gallardo RODRIGUEZMarxa 15Km
289josep codony pouMarxa 10Km
290RAMON JUBANY ALTISENYMarxa 10Km
291JORDI PAGÈS PUIGTrail 25Km
292Milena Comas RomeroMarxa 15Km
293Marisol RomeroMarxa 15Km
294Maria Jose DelgadoMarxa 15Km
295ROSA GALCERAN COSTABELLAMarxa 10Km
296juanma sanchez martosMarxa 10Km
297Jordi Xaus RafíTrail 25Km
298margarita osorio fernandezMarxa 15Km
299Xavi Borràs RoviraMarxa 15Km
300Maria Angels Llobet AumatellMarxa 15Km
301Alba Piserra RouraMarxa 15Km
302Joan Piserra PuigdemontMarxa 15Km
303Marc pages garridoMarxa 10Km
304ana maria cortes gonzalezMarxa 10Km
305Anna Perancho ayatsMarxa 15Km
306eugenia CASTELLA DAMONTMarxa 10Km
307MIQUEL SANCHEZ SAUSMarxa 10Km
308farners pèlach fontanéTrail 25Km
309reme ruzTrail 25Km
310ERICA SANCHEZ DOBLADOTrail 25Km
311Joan Poaté AdroherTrail 25Km
312Núria VilacísMarxa 15Km
313Jordi reixach fajulaMarxa 15Km
314meritxell alvarez gutierrezMarxa 15Km
315David Comas VilaTrail 25Km
316Ester Triado rosaMarxa 15Km
317Neus Soler abrilMarxa 10Km
318lourdes brugada freixasMarxa 10Km
319Joan Fuentes amateMarxa 15Km
320david campmajó masferrerTrail 25Km
321marta serrallonga puigdemontMarxa 10Km
322xavier campmaó serralongaTrail 25Km
323anna campmajó serrallongaTrail 25Km
324Marc Martínez FerrerMarxa 15Km
325Carlos Mir castilloMarxa 10Km
326Luci TrigUero martinezMarxa 10Km
327Izan Mir torresMarxa 10Km
328Àngels recasens ferrerMarxa 10Km
329josep ferrer i blanchMarxa 10Km
330YOLANDA arcosMarxa 10Km
331SILVIA BRAVO GAHETEMarxa 15Km
332Silvia Castells JoveMarxa 15Km
333Paco Romero GarcíaTrail 25Km
334Maria Dilmé gualdaMarxa 10Km
335carmina membrilla falguerasMarxa 10Km
336sergi pujol grauMarxa 10Km
337Carla guallarMarxa 15Km
338pep molas vallsTrail 25Km
339ANNA NOELLMarxa 10Km
340Meritxell BONET CostaTrail 25Km
341Xavi ButinyaTrail 25Km
342Jordi riera casadesúsTrail 25Km
343rosa lop cabedoMarxa 15Km
344Carme tuneu codinaMarxa 10Km
345genís hernàndez membriveMarxa 10Km
346david marti campmajorMarxa 10Km
347Vanessa BonetMarxa 15Km
348DIEGO CANO SERRAMarxa 10Km
349Angelina Ferran PuigMarxa 10Km
350Marc Vall-llosera FerranMarxa 15Km
351Marta ReyesMarxa 10Km
352Pere Vall-llosera BrugadaMarxa 15Km
353JOSEP SOBRINO GARCIAMarxa 15Km
354JOSEP SOBRINO GARCIAMarxa 10Km
355Gemma SanchezMarxa 10Km
356Pau RouraMarxa 15Km
357Carles Roura ferrerMarxa 15Km
358Helena RouraMarxa 15Km
359gerard taberner bernadoTrail 25Km
360M Angels Angelats BlanesMarxa 10Km
361xavier caupena budiosMarxa 10Km
362Raquel PalouMarxa 15Km
363angelina suy i arimanyMarxa 10Km
364Conxi Balvi eliasMarxa 15Km
365David Ortiz CarbonésTrail 25Km
366Dani Ortiz carbonésTrail 25Km
367JORDI GUITART RUIZTrail 25Km
368Francesc Xavier buch tobellaMarxa 15Km
369Albert fanals HuertasTrail 25Km
370Miquel Prat creixansMarxa 10Km
371Aina Prat BagudanchMarxa 10Km
372AURELI VALLEZ SANCHEZMarxa 10Km
373SONIA BENEDICO RULLMarxa 10Km
374CARLES ESBERTMarxa 10Km
375sònia piserra casellasMarxa 10Km
376robert campmajó masferrerTrail 25Km
377enric navarroMarxa 10Km
378irene boadasMarxa 10Km
379Jordi Julià JuanolaMarxa 15Km
380Montse grau ferrésMarxa 15Km
381LLUIS BAHI RUBAUMarxa 10Km
382anna serrano gubernMarxa 10Km
383Mª Rosa palomé PratMarxa 15Km
384Pere Ullastre JuanolaTrail 25Km
385Carla Ullastre SerraMarxa 10Km
386SILVIA GARCIA BERTHOUMarxa 10Km
387JORDI GARCIA BERTHOUMarxa 10Km
388mONTSERRAT LOBOMarxa 10Km
389Eduard Palli muñozMarxa 10Km
390Cristina Antoner serratMarxa 10Km
391Eloi PaLli antonerMarxa 10Km
392Inma SantallaMarxa 15Km
393AMANDA RAFOLS MASOTMarxa 15Km
394Albert HernandezMarxa 10Km
395Pere jimenez jimenezTrail 25Km
396Meritxell ROURA ROIGMarxa 10Km
397IVAN MARTIN ALONSOTrail 25Km
398Albert maroto genoverMarxa 15Km
399Sergi mas RodriguezTrail 25Km
400Sonia LennonMarxa 15Km
401Blai Homs romeroMarxa 10Km
402Eli Matas quintanaMarxa 10Km
403Estel Homs matasMarxa 10Km
404Francisca Quintana fernandezMarxa 10Km
405Sergi Monsó SaisTrail 25Km
406Robert Vicente ribasMarxa 10Km
407Vanessa López tenlladoMarxa 10Km
408Emma Vicente lopezMarxa 10Km
409Montse Carbones fontasMarxa 10Km
410Mireia TEnllado juradoMarxa 10Km
411Antoni FiguerasMarxa 10Km
412maria Dolors suy ArimanyMarxa 10Km
413Aitor Yeto JiménezMarxa 10Km
414Antonio Menacho heraMarxa 10Km
415MARIA DOLORS SUDRIÀ MARTINEZMarxa 10Km
416JAUME ROMAGUERA SOLERMarxa 10Km
417Montse Sala MartíMarxa 10Km
418Florenci Ylla HerasMarxa 10Km
419SalvadOr Bonet llibreMarxa 15Km
420Ester SurosMarxa 10Km
421Rafa RizosMarxa 10Km
422Jordi Heras vallsMarxa 10Km
423Marisol Cerdà DomènechTrail 25Km
424Miquel Chulia TomasMarxa 10Km
425JORDI CARRERAS VIVANCOSMarxa 15Km
426NURI planas milletMarxa 15Km
427carles diez peralMarxa 15Km
428Josep María Giró RuscalledaMarxa 15Km
429Irene Giralt VeraMarxa 15Km
430Albert Bernatallada CasanovasMarxa 15Km
431MARTa FreixasMarxa 10Km
432Jorge mirabete dueñasTrail 25Km
433GRAU GENOHER batalleMarxa 10Km
434Andreu BATALLE somsMarxa 10Km
435xavier GENOHER tarresTrail 25Km
436Alonso Llamazares VàzquezTrail 25Km
437Casi Cotano nisaMarxa 10Km
438Ingrid Martil guzmanMarxa 10Km
439Albert Julià GómezTrail 25Km
440Monica SelvaMarxa 15Km
441Ona JimenezMarxa 15Km
442Sebastien varinMarxa 15Km
443Nicoleta poterasMarxa 15Km
444Eva Madrid garciaMarxa 10Km
445ANNA BARCELÓ TRIASMarxa 10Km
446elisenda artalejoMarxa 10Km
447jordi sanchez artalejoMarxa 10Km
448Gemma Casanova AguilarMarxa 15Km
449OSCAR GACÉN BARRAUMarxa 15Km
450Xavier Lopez MartinezMarxa 10Km
451Clàudia Bonadona peracaulaMarxa 10Km
452Albert Serra martorellMarxa 10Km
453Aleix Serra bonadonaMarxa 10Km
454Cristina Martín LagrueMarxa 10Km
455Jaime Alba huesoMarxa 10Km
456Alex Alba martinMarxa 10Km
457sara benaboudMarxa 10Km
458anna codolar viñolasTrail 25Km
459Inma Castro garviMarxa 15Km
460Carles calvo pijoanMarxa 15Km
461Cristina Verdaguer tauleriaMarxa 15Km
462Gerard Marti blancoMarxa 10Km
463Josep SERRA VENTALLÓMarxa 15Km
464Jordi rufí PagèsMarxa 10Km
465Climent domingoTrail 25Km
466Alexandra PlaniolMarxa 10Km
467josep marco oliveTrail 25Km
468Ricard Viñolas MasegurMarxa 15Km
469Marc Viñolas BlanqueraMarxa 15Km
470Farners Blanquera carrrMarxa 15Km
471Carlos MontbrauMarxa 10Km
472josep gelada comaladaMarxa 10Km
473Arnau grabulosa lópezMarxa 10Km
474DOLORS LOPEZ MARTINEZMarxa 10Km
475MARTA SOLER PLANSMarxa 15Km
476JÚLIA MACHO SOLERMarxa 15Km
477mercè negre querMarxa 10Km
478sara negre querMarxa 10Km
479maria finestres rocaMarxa 10Km
480MARTA RUBIOMarxa 10Km
481MIQUEL TABRNERMarxa 10Km
482JOSEP VIDALMarxa 10Km
483anna isabel ferrer moresoMarxa 10Km
484Pitu Muñoz TarréMarxa 10Km
485Irene TorraMarxa 10Km
486Clara TorraMarxa 10Km
487Miquel Grao i BautistaMarxa 15Km
488Jaume Planella rouraMarxa 15Km
489DAVID LLADOS BARRAGANTrail 25Km
490Joan parrilla vivancosMarxa 15Km
491cristina castañer codinaMarxa 15Km
492anna castañer codinaMarxa 15Km
493SILVIA PLANTADA SOTOMarxa 10Km
494ADAM BENAGES NOZALMarxa 10Km
495Gemma Sanchez freireMarxa 15Km
496AidA Masferrer jordanMarxa 10Km
497David AlcaideMarxa 10Km
498Mireia SansMarxa 15Km
499Isabel racionero racionero gómezMarxa 10Km
500verónica pavillard nobleMarxa 15Km
501Paquita Alonso TarrésMarxa 15Km
502XAVIER VILA GOMEZTrail 25Km
503SENSI AMATE LOPEZMarxa 15Km
504Jordi RedondoMarxa 10Km
505Esperanza VillasanteMarxa 10Km
506EVA FONT CRUZMarxa 15Km
507JORDI RODRIGUEZ VILAMarxa 15Km
508joan cama subiranaMarxa 15Km
509ADRIÀ PALOMAR ALCARAZTrail 25Km
510Susana Gutierrez martinezMarxa 10Km
511Xavier Palma requenaMarxa 10Km
512Idoia Palma gutierrezMarxa 10Km
513LLUÏSA VERA AGUILARMarxa 10Km
514CriStina Ortuño virgiliMarxa 10Km
515Xevi RIbas rouraMarxa 10Km
516Jan Ribas ortuñoMarxa 10Km
517Júlia Ribas ortuŃoMarxa 10Km
518Eduard cañon mallenTrail 25Km
519Alba RieraMarxa 10Km
520Carla PeraferrerMarxa 10Km
521Marta picard llunellMarxa 15Km
522marta ferrer picardMarxa 15Km
523irene romanyacTrail 25Km
524dalmau coll i baguéMarxa 15Km
525joan ANGELATS BLANESMarxa 10Km
526m angels piñar mateosMarxa 10Km
527JORDI BUSQUETS BERTRANMarxa 10Km
528Jaume canaleta i massaguerMarxa 10Km
529JENIFER LANASPA ARROYOMarxa 10Km
530ANGEL VILLASANTE FLORIDOMarxa 10Km
531Mariona Arimany mitjansMarxa 15Km
532Marc Furtià puigMarxa 15Km
533marta alberni ginabredaMarxa 10Km
534ESTEL MOLAS SALCEMarxa 10Km
535marc servià romeroMarxa 10Km
536Cristina Pellejer LopezMarxa 10Km
537Toni Martin soutoMarxa 10Km
538Arnau Martín pellejerMarxa 10Km
539jose ortuño rosMarxa 15Km
540Joan lloberas ruixatsMarxa 15Km
541josep maria lloberas ruixatsMarxa 15Km
542Jordi Sala santaneMarxa 15Km
543Emma Gurriaran alcaldeMarxa 10Km
544Iolanda Alcalde alguacilMarxa 10Km
545Ismael Cerezo friasMarxa 10Km
546Agustin Alvarez LorenzoMarxa 10Km
547Didac Alvarez CalpeMarxa 10Km
548JORDI PÓRTULAS BOIXTrail 25Km
549nuri badet panosaMarxa 15Km
550júlia pórtulas badetMarxa 15Km
551carla pórtulas badetMarxa 15Km
552Toni Mulero punsíTrail 25Km
553Mariona Illamola dausàTrail 25Km
554Pau Rovira BonetMarxa 10Km
555CAROLINA JUANOLA BLAYMarxa 15Km
556Joan Valls masegurMarxa 10Km
557Alex Arguello campagnaroTrail 25Km
558Jordi Garcia arquerosTrail 25Km
559Antonio Pagès Masdeu Pagès masdeuMarxa 10Km
560Nuria Triado guardiaMarxa 10Km
561Adria Pagès TRIAdoMarxa 10Km
562Roger Pagès TRIADOMarxa 10Km
563MAR Pagès triadoMarxa 10Km
564Carolina SandovalMarxa 10Km
565Sara Serrat jordaMarxa 10Km
566GEMMA Brunet riveroTrail 25Km
567ELISABET XAUS RAFÍMarxa 15Km
568josep maria paré garetMarxa 15Km
569ERNEST MICOLAU PEREZMarxa 10Km
570SUSANNA LOPEZ DALMAUMarxa 10Km
571BERNAT MICOLAU LOPEZMarxa 10Km
572HELENA MICOLAU LOPEZMarxa 10Km
573PAULA MICOLAU LOPEZMarxa 10Km
574Gregorio cebrian tapiaMarxa 15Km
575Ana isabel torija cortesMarxa 15Km
576Lluís BONET i MOLLEDOTrail 25Km
577Joan GUERRA FONOLLERASTrail 25Km
578Lluís collMarxa 10Km
579raul recasens ferrerMarxa 10Km
580SUSANA ESPADA FERNANDEZMarxa 10Km
581Dario López castellanoMarxa 10Km
582Joan TripianaMarxa 10Km
583ROSER ARAGAYMarxa 10Km
584David Pardo estadellaTrail 25Km
585Quim Duarte CasanovasTrail 25Km
586jospe maria freixas nogueTrail 25Km
587Roser AguilarMarxa 10Km
588Jaume-Albert CrusetMarxa 10Km
589Sonia Prat GamezMarxa 10Km
590sergi guitart pratMarxa 10Km
591joan guitart pratMarxa 10Km
592Pere Clopes lopezMarxa 10Km
593Xevi vilaMarxa 10Km
594Anna TorramilansMarxa 10Km
595Carles Peracaula sideraMarxa 10Km
596EDuard Cos vilaTrail 25Km
597Montse Viñals comptaMarxa 15Km
598Jaume Espigol campsMarxa 15Km
599Quim Ribas LloretMarxa 15Km
600marina vICENTE fRIGOLEMarxa 10Km
601Pere Alsina CollTrail 25Km
602david grabalosa martinTrail 25Km
603miguel angel lozano solaTrail 25Km
604jose llorente martinTrail 25Km