INSCRIPCIONS ONLINE 2019. DEL 21 DE GENER AL 21 DE FEBRER

Marxa “Anar-hi Anant” 2019

La Marxa “Anar-hi Anant” 2019 tindrà dos recorreguts, de 10 km. i 15 km. aproximadament.
ATENCIÓ: La Marxa i la Trail estaran limitades a 1.500 participants en total.

INFORMACIÓ GENERAL

DIA DE LA MARXA: 24 de febrer del 2019.

LLOC DE SORTIDA: Pavelló de Bonmatí.

LLOC D’ARRIBADA: Pavelló de Bonmatí.

HORARI DE SORTIDA: A les 8:30.

QUILOMETRES:  Dos recorreguts, un de 10 km i un altre de 15 km (aprox.).

PREU INSCRIPCIÓ MARXA 10, 15 KM: 8 € per Internet / 10€ presencial (Obsequi i esmorzar inclòs).

La informació detallada de la prova la trobareu al Reglament

Reglament 32a edició Marxa “Anar-hi Anant”  (10 / 15 Km) 2019

Les presents normes de participació obliguen tots els/les participants de la MARXA ANAR-HI ANANT i eximeixen l’organització de qualsevol responsabilitat.

PRESENTACIÓ

L’ANAR-HI ANANT és una marxa popular i oberta a tothom, sense distinció de categoria, sexe o edat; és també no competitiva, i no hi ha classificacions oficials ni premis, només un obsequi per a tothom. Els seus principals objectius són:

  • Aconseguir una marxa on tothom se senti a gust i hi pugui participar lliurement a la seva manera, i on el que prevalgui sigui la participació i no la competició.
  • Donar a conèixer el nostre municipi i els seus voltants; és per aquest motiu que procurem que sempre discorri per camins de terra i pel mig del bosc, procurant arribar a punts enlairats des d’on poder fruir del paisatge.

Està organitzada per l’Associació Anar-hi Anant de Bonmatí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Julià del Llor i Bonmatí, el Consell Esportiu de la Selva, la Diputació de Girona i també nombroses persones del poble pertanyents a diferents entitats del municipi.

PARTICIPANTS

La Marxa és oberta a tothom, sense cap límit d’edat.

En tractar-se d’una marxa per muntanya, amb bastants desnivells, serà imprescindible estar ben preparat físicament, principalment si es tria el recorregut més llarg, i portar l’equipament idoni per a aquest tipus de caminades. L’organització no es fa responsable de la manca de preparació adequada per a la prova ni dels accidents que es puguin produir, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

El nombre total de participants a la Marxa Popular i a la Trail Anar-hi Anant queda limitat a 1.500 persones.

DATA

La prova se celebrarà el diumenge 24 de febrer del 2019.

SORTIDA I ARRIBADA

La sortida serà a les 8:30 h, al pavelló de Bonmatí (al costat del camp de futbol). L’arribada serà al mateix lloc i l’hora límit serà les 14 h.

L’organització no assegura avituallament ni assistència a tota persona que no compleixi aquest horari. Igualment, l’esmorzar de l’arribada no se servirà abans de les 9:30 h.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es podran fer:

– A la pàgina web de la marxa, www.marxabonmati.com, en l’apartat Inscripcions, omplint les dades personals necessàries i abonant la quota d’inscripció mitjançant el sistema de pagament que s’hi estableixi. Les inscripcions a la web romandran obertes entre el 21 de gener i el dijous 21 de febrer. Un cop acceptada la inscripció, apareixerà el llistat de participants a la pàgina web, amb el número de dorsal atorgat.

– El dissabte 23 de febrer, de 17 a 19 h, al Centre Cívic de Bonmatí.

– El mateix dia de la marxa, a partir de les 7 h, al punt de sortida.

El preu de la inscripció per internet serà de 8 € i presencialment, de 10 €.

En cas de no poder venir a la cursa no es retornarà l’import de la inscripció, però fins al dijous 21 de febrer el participant podrà fer efectiu un canvi de nom, sempre que ho notifiqui a l’organització. A partir d’aquell moment no està permès el canvi de dorsals entre participants.

En el supòsit que un participant porti un dorsal que consti inscrit amb les dades personals d’una altra persona, l’organització queda exempta de qualsevol obligació o responsabilitat en aquest cas.

ENTREGA DORSALS

Els dorsals es lliuraran en el moment de la inscripció, si es fa de manera presencial. Si la inscripció es fa a través de la pàgina web, els dorsals es lliuraran el dissabte 23 de febrer, de 17 a 19 h, al Centre Cívic de Bonmatí, i el mateix dia de la cursa, a partir de les 7 h, en el lloc de la sortida.

Durant la prova tots els participants hauran de portar el dorsal facilitat per l’organització de forma visible.

RECORREGUT

La Marxa constarà de dos recorreguts: un d’aproximadament 15 km i un altre de més curt de 10 km. En la seva major part transcorren per camins de terra o corriols. Els vehicles motoritzats tindran preferència en les zones asfaltades i en les cruïlles existents durant el recorregut. Serà responsabilitat dels participants aturar-se per extremar les precaucions abans de creuar la calçada.

Es disposarà d’un servei anomenat “escombra”. Aquest servei es presta perquè almenys un marxador, ciclista o motorista, coneixedor del recorregut, tanqui la marxa, tant per garantir la seguretat dels/de les participants com pel compliment de l’horari mínim establert.

Es recomana que cada participant porti al damunt un telèfon mòbil carregat. Es farà entrega d’un número de contacte de l’organització, per als casos de necessitat.

En cas de necessitar assistència, es demanarà la presentació del dorsal corresponent a la inscripció.

La solidaritat i el respecte amb la resta de marxaires seran crucials en cas d’emergència.

La Marxa es pot fer només caminant o corrent, però les persones que caminin sempre tindran prioritat de pas sobre les que corrin. No es permetrà participar en BTT. Només es permetrà seguir la marxa amb vehicle en els casos indicats per l’organització.

Els que portin gossos els hauran de dur lligats, per evitar molèsties.

RECORREGUT ALTERNATIU

L’organització es reserva el dret de desviar la prova per un recorregut alternatiu i realitzar les modificacions que consideri necessàries en funció dels diferents condicionants, així com la suspensió de la prova si les condicions meteorològiques o qualsevol causa de força major l’obliguessin a fer-ho.

AVITUALLAMENTS

Es disposarà d’avituallaments amb fruita i aigua al llarg dels diferents recorreguts i un avituallament sòlid (carn, pa, amanida…) a l’arribada. En cap cas es donaran ampolles durant el recorregut.

ASSEGURANÇA

L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir i/o ocasionar abans, durant i després de la cursa. Tot i això, l’organització ha contractat, segons preveu la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i disposa dels serveis d’urgència adients.

OBSEQUI

Hi haurà un record de l’Anar-hi Anant per a tots els participants.

SERVEIS

Tots els participants disposaran de dutxes i vestidors a la zona esportiva del poble.

CURSA ECOLÒGICA / PROTECCIÓ DEL MEDI AMBIENT

Als avituallaments no s’entregarà ampolles d’aigua per no generar més residus dels necessaris.

Tots els participants es comprometen a dipositar totes les deixalles a les corresponents bosses col·locades als diferents punts de control i a no malmetre l’entorn.

Es tracta d’una activitat que té un recorregut per paratges de bellesa extraordinària. Sigueu respectuosos amb l’entorn, tots ho agrairem.

DRET D’IMATGE / PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Els/les inscrits/es cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o suport gràfic de l’Associació Anar-hi Anant.

Les dades dels participants seran incorporades en un fitxer de l’Associació Anar-hi Anant creat amb finalitats de control de l’activitat en curs i d’enviament d’informació d’activitats esportives i/o de lleure de la mateixa associació. Els inscrits a la prova apareixeran en un llistat que es farà públic. En omplir el formulari de la inscripció entenem que us considereu suficientment informats d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, tot adreçant-vos a l’organització de la prova: C/ Ipso Lauro, 12 de 17164 Bonmatí o a l’adreça electrònica marxabonmati@gmail.com.

Tramitar la inscripció d’aquesta cursa implica la total acceptació d’aquest reglament.

Qualsevol cas que es presenti no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador.

Recorregut “Anar-hi Anant”  2019

Llistat inscrits “Anar-hi Anant”  2019. Marxa 10, 15km i Trail 25Km.

Atenció: Un cop us hàgiu inscrit el llistat s’actualitza automàticament cada 15 minuts. El llistat és general pels 3 recorreguts.

Inscripcions online obertes del 21 de gener al 21 de febrer

DorsalNom i CognomsRecorregut
1Joan Alcalde tarifaMarxa 15Km
2Paco Romero garciaTrail 25Km
3Kilian barbeta MolinosMarxa 15Km
4xavier fabreTrail 25Km
5Melanie Carrasco GabanchoMarxa 10Km
6carla logotetisMarxa 10Km
7Susanna Aguilà BatallaMarxa 10Km
8RAquel Lopez hernandezMarxa 10Km
9SILVIA GONZALEZ GATÓOMarxa 10Km
10Santos Barbero gallegoMarxa 10Km
11gemma bautista suredaMarxa 15Km
12gemma bautista suredaMarxa 15Km
13gemma bautista suredaMarxa 15Km
14gemma bautista suredaMarxa 15Km
15Lola Moreno velascoMarxa 10Km
16Josep carreras vilaltaMarxa 15Km
17Rafa JimenezMarxa 15Km
18Andrea CulebrasMarxa 15Km
19Marià Camuñez luengoTrail 25Km
20David negre pardilloTrail 25Km
21Gloria AriasMarxa 15Km
22Elena navarro molinaTrail 25Km
23Anna Bosch RueTrail 25Km
24Jordi BautistASelecciona recorregut
25Lidia Sidera domenechMarxa 15Km
26Toni Gonzalez ortizMarxa 15Km
27Raquel Salavedra ArnauTrail 25Km
28Joan Palomo perezMarxa 15Km
29Eneko ArteagaMarxa 15Km
30Nuria Saigi MorguiMarxa 15Km
31Alex GarciaTrail 25Km
32Maria dolors Zubillaga fernandezMarxa 10Km
33Enric ÀlvarezTrail 25Km
34miguel ortegaMarxa 10Km
35isabel muñoz extremeraMarxa 10Km
36Santiago Orea DelgadoTrail 25Km
37David Bussé puigMarxa 15Km
38Xavier Bussé PuigSelecciona recorregut
39Núria OLMOS PagèsMarxa 10Km
40Meritxell Juandó serratMarxa 15Km
41BETH PRAT SANTALLAMarxa 15Km
42Laura Dominguez piÑeiroMarxa 15Km
43joan duran bahiTrail 25Km
44Montserrat Geronès PalomerasMarxa 15Km
45juan miguel breña ramosMarxa 15Km
46paqui moreno moralesSelecciona recorregut
47juan cruzSelecciona recorregut
48christelle delaiteMarxa 10Km
49Joan Arenas i RouraMarxa 15Km
50Antoni Salomo i PagesMarxa 15Km
51Francisco Fontalba GuerraMarxa 15Km
52josep sanchez i gilMarxa 15Km
53Ramon Batllori dilletMarxa 15Km
54Anna Trias muneTrail 25Km
55Anna Trias muneTrail 25Km
56Pere Borrego ruizTrail 25Km
57Guillem Cordoba contrerasMarxa 15Km
58ELVIRA CARRASCO REYESTrail 25Km
59SORAYA GAVILAN BOLAMarxa 15Km
60david hernando rouraTrail 25Km
61ALBERT GABRIEL MORERAMarxa 15Km
62Olga NiergaMarxa 15Km
63JOAN GRABULOSA VIDALMarxa 10Km
64Jose antonio Ramirez gallegoMarxa 15Km
65Javi Santesteban GonzálezTrail 25Km
66QUIM de diegoTrail 25Km
67ana maria marchante huedoMarxa 10Km
68Maria Teresa Velasco ReySelecciona recorregut
69Angel pIELIES SERRATTrail 25Km
70Marta MarchanteMarxa 15Km
71Enric Parera rosellMarxa 15Km
72Eva Parera MarchanteMarxa 15Km
73Cristina Parera marchanteMarxa 15Km
74Alex CorderoMarxa 15Km
75Elena MedinaSelecciona recorregut
76Josep costa corbalanMarxa 15Km
77JORDI CAMPS I SERRAMITJATrail 25Km
78Marga peinadoMarxa 15Km
79Martí Benítez JaramilloMarxa 15Km
80Vicente Jimenez carpioMarxa 15Km
81lola redondo cuevasMarxa 15Km
82josep masferrer morellMarxa 10Km
83ImmA Ramos miyaMarxa 15Km
84josep masferrer morellMarxa 10Km
85josep masferrer morellMarxa 10Km
86sònia gerMarxa 10Km
87sandra huixMarxa 10Km
88ester silveiraMarxa 10Km
89marc vergés rouraTrail 25Km
90Albert morraja ximenezMarxa 15Km
91ANNA Oliveras borrellTrail 25Km
92Mery Dorca maciasMarxa 10Km
93montserrat bullich catà de la torraMarxa 15Km
94Jaume AlemanyMarxa 15Km
95Eduard Casadevall juventenchMarxa 15Km
96marta capel pascualMarxa 15Km
97XAVIER MUÑOZ GARCIAMarxa 10Km
98anna muñoz puigMarxa 15Km
99Marçal FontTrail 25Km
100Ismael cerezo FriasMarxa 15Km
101emma gurriaran alcaldeMarxa 10Km
102CARLOS Diez ponCElasTrail 25Km
103Joan carles Pastora costaTrail 25Km
104lluis rovirolaMarxa 15Km
105lluis rovirolaMarxa 15Km
106Rosa SanzMarxa 15Km
107Montse IsachMarxa 15Km
108Andreu PuigdemontMarxa 15Km
109David Gispert FelicianoTrail 25Km
110Cristina Romagosa albacarMarxa 15Km
111Sílvia pinsach comaMarxa 15Km
112Xavier Gruart guevaraMarxa 15Km
113NuriA PratsMarxa 15Km
114ISABEL PINOS CARRETEROMarxa 10Km
115javier garcia valenciaTrail 25Km
116Josep ErraMarxa 15Km
117Sara AbrilMarxa 15Km
118Kilian MateoMarxa 15Km
119Helena AbrilMarxa 15Km
120Alvaro IbañezMarxa 15Km
121Pau AndolzMarxa 15Km
122JOSE ANTONIO MUÑOZ NUÑEZMarxa 10Km
123albert vaca agustíTrail 25Km
124marta soler plansMarxa 15Km
125marta soler plansMarxa 15Km
126miquel trafach tomasMarxa 15Km
127Laura BenitezMarxa 15Km
128ARACELI AGUILERA BARRERASelecciona recorregut
129Núria ANTICÓMarxa 15Km
130Joan vila puigMarxa 10Km
131Joan vila puigMarxa 10Km
132Núria ANTICÓMarxa 15Km
133Manel RebullMarxa 10Km
134Meritxell beltran fernandezMarxa 10Km
135isabel casado tristanTrail 25Km
136Cristian Garcia benitoTrail 25Km
137angel rodriguez requenaTrail 25Km
138Carlos Llamas chicoTrail 25Km
139Carlos Torres GomezTrail 25Km
140Maria jose Moreno leonTrail 25Km
141charles yvan maniben dibongueTrail 25Km
142Laura Oriol vilaMarxa 15Km
143Jordi Bonadona AntonerTrail 25Km
144Enric Collado giliMarxa 15Km
145Denitsa PenevaTrail 25Km
146Jordi Pagès puigTrail 25Km
147Joan Vila puigMarxa 10Km
148Joan Vila puigMarxa 10Km
149Joan Vila puigMarxa 10Km
150Joan Vila puigMarxa 10Km
151enric olivetMarxa 10Km
152ALBERT VINOLAS ROSTrail 25Km
153PERE RIBES CARBOTrail 25Km
154antoni vilatje gomezMarxa 15Km
155enric olivetMarxa 10Km
156enric olivetMarxa 10Km
157enric olivetMarxa 10Km
158Carme Albareda perezMarxa 15Km
159Joan Canals rabassedaSelecciona recorregut
160Carme brionesMarxa 15Km
161Sonia Bartoli cenitMarxa 10Km
162RAQUEL PADRÓS SUÁREZMarxa 15Km
163Monica BartoliMarxa 10Km
164joan roman i de la pasionMarxa 15Km
165Olesya PavleyMarxa 10Km
166SONIA GALLARDO PEREZTrail 25Km
167Joan TutoMarxa 15Km
168angel badosa puigMarxa 15Km
169Xavier Sidera GarrigaMarxa 10Km
170sandra sidera garrigaMarxa 10Km
171angel badosa puigMarxa 15Km
172pau badosa royoMarxa 15Km
173PERE ULLASTRE JUANOLATrail 25Km
174fabiana molas leivaMarxa 10Km
175Margarida Moncanut anguilaMarxa 10Km
176joan moncanut jordaMarxa 10Km
177Cristina soler ferrerMarxa 15Km
178xavier zamora bouMarxa 15Km
179Joan Agramunt ColletSelecciona recorregut
180gerard taberner bernadoTrail 25Km
181Marc Pages GarridoMarxa 15Km
182Inma Castro GarviMarxa 15Km
183Ana maria Cortes gonzAlezMarxa 15Km
184Toni PalomerasTrail 25Km
185anna SolerSelecciona recorregut
186Enric De de sandoval i BoadasTrail 25Km
187Núria ANTICÓMarxa 15Km
188Jordi Ribugent SALAMarxa 10Km
189Enrique Ibarra diazMarxa 10Km
190Jordi Nogue rosellMarxa 10Km
191ERIK COROMINASMarxa 15Km
192antoni gelma llopMarxa 15Km
193Mª lluïsa Masó BlascoTrail 25Km
194PERE MARTI FRIGOLÉMarxa 10Km
195antoni gelma llopMarxa 15Km
196antoni gelma llopMarxa 15Km
197Victor Gonzalez gatóoMarxa 10Km
198maria pera benetSelecciona recorregut
199JOSEP NOGUE I NEGREMarxa 10Km
200maria pera benetSelecciona recorregut
201JOSEP NOGUE I NEGREMarxa 10Km
202Sílvia lloveras carrerasMarxa 10Km
203Sílvia lloveras carrerasMarxa 10Km
204anna guardiola sagreraMarxa 10Km
205ANNA HERAS VALLSTrail 25Km
206Senti SerranoMarxa 15Km
207Eduard Palli muñozMarxa 10Km
208Ricard Corominas VivasTrail 25Km
209Cristina Antoner serratMarxa 10Km
210jordi fontas mitjanasTrail 25Km
211ISABEL EXPOSITO BAUTISTASelecciona recorregut
212ISABEL EXPOSITO BAUTISTASelecciona recorregut
213maria dolors suy arimanyMarxa 10Km
214Arnau Gavalda mirallesTrail 25Km
215angelina suy i arimanyMarxa 10Km
216MIQUEL FRADERASelecciona recorregut
217laia Figueras bonachiMarxa 15Km
218aina gavalda mirallesMarxa 15Km
219sílvia company montielMarxa 15Km
220ROSA DELGADO GIFREUMarxa 15Km
221Anna Sagrera aradillaMarxa 10Km
222Jose luis Diez poncelasTrail 25Km
223david espinosaMarxa 15Km
224pau megias nonellMarxa 15Km
225salvador carrera I callicóMarxa 10Km
226NEUS VILLALBI I BASTIDAMarxa 10Km
227albert mata juradoTrail 25Km
228nuria freixas escuderoTrail 25Km
229marta serrallonga puigdemontSelecciona recorregut
230marta serrallonga puigdemontSelecciona recorregut
231marta serrallonga puigdemontSelecciona recorregut
232marta serrallonga puigdemontSelecciona recorregut
233david rofes camineroMarxa 10Km
234M.Lluïsa Palomeras espuñaMarxa 10Km
235Anna Puig oliverasMarxa 10Km
236Anna RoigeMarxa 15Km
237eva mateu camaMarxa 10Km
238Leonardo enRique Ibarra fuentesMarxa 10Km
239Víctor Ruiz CintasMarxa 15Km
240mireia martin martinMarxa 15Km
241maria pera benetSelecciona recorregut
242maria pera benetSelecciona recorregut
243maria pera benetSelecciona recorregut
244ANTONI SALICHS OLIVERASMarxa 15Km
245RICARD IGLESIASMarxa 15Km
246miGUEL ANGEL DOBLADO PEDROSATrail 25Km
247RICARD IGLESIASMarxa 15Km
248RICARD IGLESIASMarxa 15Km
249Silvia trias morellMarxa 15Km
250Isaac Colls RieradevallMarxa 15Km
251EVA FONT CRUZMarxa 15Km
252jadiel vila rayaTrail 25Km
253Juan antonio Bohórquez gonzálezMarxa 10Km
254PERE ESPINET COLLMarxa 10Km
255IRENE TORRA I SUYMarxa 10Km
256Joan Rota FontMarxa 15Km
257Joan Costa RocafortTrail 25Km
258Anna Buadas artauTrail 25Km
259merce vila lluisMarxa 10Km
260Said FellahTrail 25Km
261Francesc Martin toroTrail 25Km
262Albert GomezTrail 25Km
263vanesa perez ramirezMarxa 10Km
264Anna Sagrera aradillaMarxa 10Km
265DAVID MASO BURRALLOMarxa 15Km
266Jordi Canals geladaTrail 25Km
267Roser Pararols vidalTrail 25Km
268Alba Vidal garridoMarxa 15Km
269IAIN Ó hAnnaidh i Mac AoidhTrail 25Km
270Carles MuntMarxa 15Km
271xavier sastregener surrocaTrail 25Km
272Ramon Llensa BouTrail 25Km
273Patricia Serra sargatalTrail 25Km
274ANNA CORTIJO GUITARTMarxa 15Km
275Silvia bravo gaheteMarxa 15Km
276Natalia Arbat BautistaMarxa 15Km
277Ariadna vilajoliu martorellTrail 25Km
278gerard pubill palomerasMarxa 10Km
279ClÀudia Torrent caSassaMarxa 15Km
280Anna Ayuso murilloMarxa 15Km
281maribel planas vallsMarxa 15Km
282marc vall-llosera ferranMarxa 10Km
283Miquel Vinyals MiróTrail 25Km
284LLuis Tuneu ArxerTrail 25Km
285Adrià garcia planellaMarxa 10Km
286Susana MartinezTrail 25Km
287sergio boyeroTrail 25Km
288Jaume Costa cubarsiMarxa 10Km
289XAVIER CALATRAVA COTSMarxa 15Km
290rafel gispert tapiasMarxa 15Km
291lluis PLANAS CASTAÑERMarxa 15Km
292lluis PLANAS CASTAÑERMarxa 15Km
293jaume campmany marineTrail 25Km
294lluis PLANAS CASTAÑERMarxa 15Km
295lluis PLANAS CASTAÑERMarxa 15Km
296Jordi Rodriguez vilaMarxa 15Km
297joan piserra puigdemontMarxa 15Km
298joan piserra puigdemontMarxa 15Km
299Carles Mulleras torrentaTrail 25Km
300joan piserra puigdemontMarxa 15Km
301JORDI VALLESPIN BENITEZMarxa 15Km
302JORDI VALLESPIN BENITEZMarxa 15Km
303ENRIC GUALMarxa 10Km
304JORDI VALLESPIN BENITEZMarxa 15Km
305JORDI VALLESPIN BENITEZMarxa 15Km
306ekram fachtali rifiSelecciona recorregut
307Esther Fernandez rosalesMarxa 10Km
308roger vidal i triasTrail 25Km
309MireiA TenllAdoMarxa 10Km
310montse CarbonésMarxa 10Km
311silvia feixas colldecarreraMarxa 15Km
312joan TENLLADOMarxa 10Km
313silvia feixas colldecarreraMarxa 15Km
314silvia feixas colldecarreraMarxa 15Km
315silvia feixas colldecarreraMarxa 15Km
316vANESSA lÓPEZ TENLLADOMarxa 10Km
317LLUIS BAHI RUBAUMarxa 10Km
318emma VICENTE LÓPEZMarxa 10Km
319ARLET VICENTE LÓPEZMarxa 10Km
320ROBERT VICENTE RIBASMarxa 10Km
321Esperanza Villasante floridoMarxa 10Km
322Jordi Redondo rosadoMarxa 10Km
323Jordi Riera CasadesúsTrail 25Km
324sergi triasMarxa 15Km
325Jordi Redondo rosadoMarxa 10Km
326SADURNÍ ROMERO PERALBOMarxa 15Km
327Lídia Pons VivasMarxa 10Km
328ANNA RIBOTMarxa 15Km
329EVA GALOBARDES ALBRICHMarxa 10Km
330Dani Cano RomeroMarxa 10Km
331Elisabet orriMarxa 10Km
332Rosa LOP cabedoMarxa 15Km
333Anna Prat VillalbaMarxa 10Km
334RICARD IGLESIASMarxa 15Km
335Francesc ISERN TORRENTTrail 25Km
336Esther Fernandez rosalesMarxa 10Km
337Esther Fernandez rosalesMarxa 10Km
338albert rios moyanoMarxa 15Km
339Llorenç Soler SerràSelecciona recorregut
340antonio menacho heraMarxa 15Km
341Raquel CarbonésMarxa 10Km
342Odette Cerrp rodriguezMarxa 15Km
343enric latorre tafanellTrail 25Km
344Jesús valenti geliMarxa 10Km
345Catalina Blanco santasMarxa 15Km
346jordi casals molasMarxa 15Km
347josep codony pouMarxa 15Km
348Robert Pont zamoRaMarxa 10Km
349jordi verdejo boixTrail 25Km
350Isolda papió cosMarxa 15Km
351Nuria Muñoz rodRiguezMarxa 10Km
352eulalia latorre tafanellTrail 25Km
353Pablo Dasilva abuinMarxa 15Km
354Nuria Martínez VidalMarxa 15Km
355josep codony pouMarxa 15Km
356María Emilia Espíndola MarquetMarxa 15Km
357jordi badosa fontMarxa 15Km
358Imma Costa BartoliMarxa 10Km
359Jordi Heras vallsTrail 25Km
360Jordi rufí pagèsMarxa 15Km
361ImMa GuellMarxa 15Km
362Pere Vall-llosera BrugadaMarxa 15Km
363Pere Vall-llosera BrugadaMarxa 15Km
364SILVIA PLANTADAMarxa 10Km
365Gemma Alcala SerranoTrail 25Km
366ADAM BENAGESMarxa 10Km
367marc bou fabregasMarxa 15Km
368Carme Larruy bistuerMarxa 15Km
369Josep CarrerasMarxa 10Km
370MARIA LloràMarxa 10Km
371Àngel VilamitjanaMarxa 10Km
372Joana JuanhuixMarxa 10Km
373Conxi Balvi eliasMarxa 15Km
374carme tuneu codinaMarxa 10Km
375genís hernàndez membriveMarxa 10Km
376Laura Béjar LorenteMarxa 15Km
377carles fages masmiquelTrail 25Km
378Jordi VICENTE RIBASMarxa 10Km
379ARNAU VICENTE PolinarioMarxa 10Km
380Cristina Bell-lloch negrrMarxa 15Km
381carolina juanola blaySelecciona recorregut
382M.Rosa MontalatMarxa 15Km
383Monica SelvaMarxa 15Km
384mireia lopez casasMarxa 10Km
385jess garcia casadevallTrail 25Km
386MARC CARGOL CARBOMarxa 10Km
387Montserrat garriga GimbernatMarxa 10Km
388Júlia grabulosa noguerMarxa 15Km
389DOLORS COLLELL OLIVETMarxa 10Km
390GLORIA TRIAS GUARDIAMarxa 10Km
391ESter Carreras bauMarxa 10Km
392angel Lapiedra FortunyMarxa 15Km
393maria jose nuñez garciaMarxa 15Km
394Lluís Coll pujolarMarxa 10Km
395LIDIA MORENO LOPEZMarxa 15Km
396Maria Puig agramuntMarxa 15Km
397antoni aulina ramirezMarxa 10Km
398sebastien VarinTrail 25Km
399antoni aulina ramirezMarxa 10Km
400sebastien VarinTrail 25Km
401antoni aulina ramirezMarxa 10Km
402victor duqueTrail 25Km
403sarah mayoralMarxa 15Km
404andres gonzález moscosoMarxa 15Km
405David Carreras viVancosMarxa 10Km
406Silvia Osuna RamírezMarxa 10Km
407vanessa tejada alcarazMarxa 10Km
408Monica Arnau RouraMarxa 10Km
409Josep Serra ventallóTrail 25Km
410MIGUEL ANGEL LOZANO SOLATrail 25Km
411NURI PLANASMarxa 15Km
412ALBERT ESCUDER JESÚSMarxa 10Km
413Anna garoleraMarxa 15Km
414Miquel blanch SoléMarxa 15Km
415GRISELDA LLORIA VALMarxa 15Km
416Núria Daranas boadellaMarxa 15Km
417Mireia PlanasMarxa 15Km
418Sandra CLAPÉS sALLÉSMarxa 10Km
419imma batlleMarxa 15Km
420SERGi Rocosa estefanellMarxa 15Km
421Cristina Martinez rodriguezMarxa 10Km
422daniel ruedaMarxa 15Km
423ANNA BUTINYÀMarxa 10Km
424Walter Juan pairóMarxa 10Km
425jose ortuño rosMarxa 15Km
426Monica gabriela LunguMarxa 10Km
427Antoni CORreaMarxa 15Km
428Ingrid VenturaMarxa 10Km
429Jordi RIBAS GarrigaMarxa 15Km
430mariajose medina bonoraMarxa 10Km
431mari paz naranjoMarxa 10Km
432Dani OrtizTrail 25Km
433David Sola VidalTrail 25Km
434Begoña MuñozMarxa 15Km
435Begoña MuñozMarxa 15Km
436ALBA ROMAGOSMarxa 15Km
437juAN A. LAZO EGEAMarxa 10Km
438Núria Pont ZamoraMarxa 15Km
439Manel Moreno urbanoTrail 25Km
440sonia sanchez guixTrail 25Km
441Victoria GonzalEzMarxa 15Km
442Montse Martinez carpioMarxa 15Km
443joan cerola brusetTrail 25Km
444Narcís BartinaTrail 25Km
445Paulina Puigmitjà sitjàMarxa 15Km
446josep duran galvezTrail 25Km
447FRANCISCO revaliente alvarezMarxa 15Km
448VERO RIOS LOSADATrail 25Km
449Dani TorrentTrail 25Km
450FRANCISCO revaliente alvarezMarxa 15Km
451Paulina Puigmitjà sitjàMarxa 15Km
452MARC COMAS VILÀMarxa 15Km
453Paulina Puigmitjà sitjàMarxa 15Km
454jordi panellaMarxa 10Km
455Teresa Reixach pagesMarxa 10Km
456IVAN MARTIN ALONSOTrail 25Km
457jordi panellaMarxa 10Km
458Yolanda Estirado muñozMarxa 15Km
459jordi panellaMarxa 10Km
460Elena Aguilera yevenesMarxa 15Km
461Raul Hernandez ramosTrail 25Km
462JORDI JULIÀ JUANOLAMarxa 10Km
463Margarita OsorioTrail 25Km
464Lluís Barri VilaTrail 25Km
465Albert Bitlloch companyoMarxa 10Km
466Gemma visens torresMarxa 15Km
467MoNica Quintana bascuñanaMarxa 10Km
468MArta Juanhuix gibertMarxa 10Km
469montse grau ferresMarxa 10Km
470Eva GómezMarxa 15Km
471ALBERT VIRGILI SUREDAMarxa 15Km
472Berta Carreras noguerMarxa 10Km
473Eudald Carreras juzgadoTrail 25Km
474Ivan rando seguraTrail 25Km
475Miquel SauríMarxa 10Km
476Ferran Roldan gonzalezMarxa 10Km
477Mònica Cornellà SánchezMarxa 15Km
478Mònica Cornellà SánchezMarxa 15Km
479CRISTINA REGENCÓS MARTÍMarxa 10Km
480Pol Sansa martinMarxa 15Km
481roser latorre tafanellTrail 25Km
482Jordi De diego codinaMarxa 15Km
483CARMen Casermeiro CAstilloMarxa 15Km
484sonia egea cañadasSelecciona recorregut
485Bea LunaMarxa 10Km
486Xenia Roldan reixachMarxa 10Km
487eduard serraSelecciona recorregut
488marta picardMarxa 10Km
489Anna Juvinyà jordàMarxa 15Km
490marta picardMarxa 10Km
491Yea wen kuo shihTrail 25Km
492marta picardMarxa 10Km
493joan piserra puigdemontMarxa 15Km
494josep cursa danesTrail 25Km
495manuel egeaTrail 25Km
496montse RIERAMarxa 15Km
497Laia farrés serinyàTrail 25Km
498MANEL EGEA RIERAMarxa 15Km
499laura girona alarcónTrail 25Km
500NEREA NAVARROMarxa 15Km
501Judit Roldan reixachMarxa 10Km
502marina cerolaMarxa 15Km
503Jordi dorca ferrerTrail 25Km
504Oriol Perez unanueTrail 25Km
505Mireia Casado romeroTrail 25Km
506Pere Alsina CollTrail 25Km