Marxa 2017

INSCRIPCIONS ONLINE 2016 TANCADES

Marxa “Anar-hi Anant” 2016

La Marxa “Anar-hi Anant” 2016 tindrà tres recorreguts, la de 10 km., la de 15 km. i la de 20 km. aproximadament.


INFORMACIÓ GENERAL
DIA DE LA MARXA: 28 de febrer del 2016.

LLOC DE SORTIDA: Envelat de Bonmatí.

LLOC D’ARRIBADA: Escola Sant Jordi.

HORARI DE SORTIDA: A les 8:30.

QUILOMETRES: Hi ha tres recorreguts, un de 10 Km., un de 15 Km. i un de 20 Km. (aprox.).

PREU INSCRIPCIÓ MARXA 10, 15 I 20 KM: 8 € (Obsequi i esmorzar inclòs).

La informació detallada de la prova la trobareu al Reglament

Reglament 29a Marxa “Anar-hi Anant” (10 / 15/ 20 Km) 2016

Les presents normes de participació obliguen a tots els/les participants de la MARXA ANAR-HI ANANT i eximeixen l’organització de qualsevol responsabilitat.

PRESENTACIÓ

L’ANAR-HI ANANT és una marxa popular i oberta a tothom, sense distinció de categoria, sexe o edat; és també no competitiva, on no hi ha classificacions oficials ni premis, només un obsequi igual per a tothom. Els seus principals objectius són:

Aconseguir una marxa on tothom s’hi senti a gust i hi pugui participar lliurement a la seva manera i on el que prevalgui sigui la participació i no la competició.
Donar a conèixer el nostre municipi i els seus voltants; és per aquest motiu que procurem que sempre discorri per camins de terra i pel mig del bosc, procurant arribar a punts enlairats des d’on poder fruir del paisatge.
Està organitzada per l’Associació Anar-hi Anant de Bonmatí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Julià del Llor i Bonmatí, el Consell Esportiu de la Selva, la Diputació de Girona i també la de nombroses persones del poble pertanyents a diferents entitats del municipi.

PARTICIPANTS

La Marxa és oberta a tothom, sense cap límit d’edat.

En tractar-se d’una marxa per muntanya, amb bastants desnivells, serà imprescindible estar ben preparat físicament, principalment si es tria la del recorregut més llarg, i portar l’equipament idoni per a aquest tipus de caminades. L’organització no es fa responsable de la manca de preparació adequada per a la prova, ni dels accidents que es puguin produir, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

El nombre total de participants a la Marxa Popular i a la Trail Anar-hi Anant queda limitat a 2.000 persones.

DATA

La prova es celebrarà el diumenge 28 de febrer de 2016.

SORTIDA I ARRIBADA

La sortida serà a les 8:30 h, al davant de l’envelat del poble. L’organització no assegura avituallament ni assistència a tota persona que no compleixi aquest horari.

L’arribada serà a l’escola.

ENTREGA DORSALS

Els dorsals es lliuraran en el moment de la inscripció, si es fa de manera presencial. Si la inscripció es fa a través de la pàgina web, els dorsals es lliuraran el dissabte 27 de febrer, de 17 a 19 h, a l’escola Sant Jordi, i el mateix dia de la cursa, a partir de les 7 h, en el lloc de la sortida.

En els avituallaments o en cas de necessitar assistència, es demanarà la presentació del dorsal corresponent a la inscripció.

RECORREGUT

La Marxa constarà de tres recorreguts: un d’aproximadament 20 km, un altre de 15 i un altre de més curt de 10 km. En la seva major part transcorren per camins de terra o corriols.

Es disposarà d’un servei anomenat “escombra”. Aquest servei es presta perquè almenys un marxador, ciclista o motorista, coneixedor del recorregut, tanqui la marxa, per tal de garantir la seguretat de tots els participants.

Llevat que es produeixi una lesió o un accident, un/a participant no ha d’abandonar la prova si no és en un lloc de control. Aquell/a que hagi decidit abandonar la prova abans, és obligatori que acudeixi al següent punt de control per notificar-ho al responsable del lloc. En aquest punt es prendrà nota del seu número de dorsal i el podrà conservar per poder beneficiar-se dels serveis oferts per l’organització al final de la cursa.

La solidaritat i el respecte de la resta de participants seran crucials en aquest tipus de situacions.

La Marxa es pot fer només caminant o corrent, però les persones que caminin sempre tindran prioritat de pas sobre les que corrin. No es permetrà participar en BTT. Només es permetrà seguir la marxa amb vehicle en els casos indicats per l’organització.

Els que portin gossos els hauran de dur lligats, per evitar molèsties.

RECORREGUT ALTERNATIU

L’organització es reserva el dret de desviar la prova per un recorregut alternatiu i realitzar les modificacions que consideri necessàries en funció dels diferents condicionants, així com la suspensió de la prova si les condicions meteorològiques o qualsevol cas de força major l’obliguessin a fer-ho.

AVITUALLAMENTS

Es disposarà de diferents avituallaments amb fruita i aigua al llarg dels diferents recorreguts, i un avituallament sòlid (carn, pa, amanida…) a l’arribada.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es podran fer:

A la pàgina web de la marxa, marxabonmati.com, en l’apartat Inscripcions, omplint les dades personals necessàries i abonant la quota d’inscripció mitjançant el sistema de pagament que s’hi estableixi. Les inscripcions a la web romandran obertes fins al dijous 25 de febrer.
El dissabte 27 de febrer, de 17 a 19 h, a l’escola Sant Jordi.
El mateix dia de la marxa, a partir de les 7 h, al punt de sortida.
El preu de la inscripció serà de 8 €.

Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l’import de la quota.

El nombre total d’inscrits a la Marxa Popular i la Trail Anar-hi Anant queda limitat a 2.000 persones.

Tots els participants hauran de portar el dorsal facilitat per l’organització de forma visible.

ASSEGURANÇA

L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir i/o ocasionar abans, durant i després de la cursa. Tot i això, l’organització ha contractat, segons preveu la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i disposa dels serveis d’urgència adients.

OBSEQUI

Hi haurà un record de l’Anar-hi Anant per a tots els participants. A l’arribada hi haurà beguda i menjar (carn, pa, amanida…) per a tots els participants.

SERVEIS

Tots els participants disposaran de dutxes i vestidors a la zona esportiva del poble.

CURSA ECOLÒGICA / PROTECCIÓ DEL MEDI AMBIENT

Als avituallaments no s’entregarà ampolles d’aigua per no generar més residus dels necessaris.

Tots els participants es comprometen a dipositar totes les deixalles a les corresponents bosses col·locades als diferents punts de control i a no malmetre l’entorn.

Es tracta d’una activitat que té un recorregut per paratges de bellesa extraordinària. Sigueu respectuosos amb l’entorn, tots ho agrairem.

DRET A L’IMATGE

Els/les inscrits/es cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o suport gràfic de l’Associació Anar-hi Anant.

Les dades dels participants seran incorporades en un fitxer de l’Associació Anar-hi Anant creat amb finalitats de control de l’activitat en curs i d’enviament d’informació d’activitats esportives i/o de lleuren de la mateixa associació. Els inscrits a la prova apareixeran en un llistat que es farà públic. En omplir el formulari de la inscripció entenem que us considereu suficientment informats d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, tot adreçant-vos a l’organització de la prova: C/ Ipso Lauro, 12 de 17164 Bonmatí o a l’adreça electrònica marxabonmati@gmail.com.

Tramitar la inscripció d’aquesta cursa implica la total acceptació d’aquest reglament.

Qualsevol cas que es presenti no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador.

Recorregut Marxa “Anar-hi Anant” 2016

Clica les imatges per ampliar-les.

Llistat inscrits Marxa “Anar-hi Anant” 2016 (10, 15 i 20 Km)

Atenció: Un cop us hàgiu inscrit el llistat s’actualitza automàticament cada 15 minuts.

Inscripcions online tancades

[table “1” not found /]